Eskişehirde rottweiler yavruları :;)

Eskişehirde rottweiler yavruları :;)

İç Anadolu » Eskişehir » Eskişehir
Görüşülür
Eskişehirde rottweiler yavruları :;)
 
Eskişehirde rottweiler yavruları :;) Eskişehirde rottweiler yavruları :;) Eskişehirde rottweiler yavruları :;) Eskişehirde rottweiler yavruları :;) Eskişehirde rottweiler yavruları :;) Eskişehirde rottweiler yavruları :;)
1: BİRİNCİ AMACIMIZ ROTWEİLLER SEVERLERE KALİTELİ, GÖRSEL VE GÖRKEMLİ, OLAN, SAF KAN, ROTWEİLLER IRKININ EN İYİ ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYAN YAVRULARINI SUNMAKTIR... 2: YAVRULARIMIZIN HER TÜRLÜ SAĞLIK KONTROLÜNDEN, (VETERİNER DENETİMİNDE) GEÇTİKTEN SONRA YENİ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILMAKTADIR 3: TÜRKİYENİN HER İLİNE SORUNSUZ ULAŞIM İMKANIMIZDA MEVCUTTUR. 4: GERÇEK BİR ROTWEİLLER ALMAK VE BİR YIL SONRA KEŞKE DEMEK İSTEMİYORSANIZ ŞİMDİ BİZİ TERCİH EDİP VE ARAMANIN TAM ZAMANI 05532023424 YAVRULARI CANLI GÖRMEK İÇİNDE MSN xberkx44@hotmail.com görebılırsınız FAZLA SÖZE GEREK YOK RESIMLER HERŞEYİ ANLATIYOR... LÜTFEN GEREKMEZ YERE ARAYIP ŞU FIYAT OLURMU BU FİYAT OLURMU DEMEYIN HERŞEYİN BİR BEDELİ https://www.facebook.com/KocakafaKingRo tweillerYavrulari
  • #3478906
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SULTANAHMET GÜNLÜK KİRALIK EV +++ 99 - 280 TL ARASI FİYATLAR++

    istanbul grand günlük kiralıklar, kadıköy beylikdüzü bakırköy fatih haliç balat ...

  • cocker cinsi köpek sahiplenmek istiyorum !!

    izmir içinde yaşayan cocker cinsi köpek sahiplenmek çok istiyorum... bana yardım ...

  • BOO DOG POMERANIAN BOO YAVRULARIMIZ

    Safari pet kimdir?.Bursa Korupark AVM de beş yildir sizlere en iyi en güvenli hi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.