Eskişehir Günlük Kiralık Daireler

Eskişehir Günlük Kiralık Daireler

İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
55₺
  • 55₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
  • Emlak / Konut / Kiralık / Daire

  • Eskişehir Günlük Kiralık Daireler
  • İlan no#3989662
Eskişehir Günlük Kiralık Daireler
 
Eskişehir Günlük Kiralık Daireler Eskişehir Günlük Kiralık Daireler Eskişehir Günlük Kiralık Daireler Eskişehir Günlük Kiralık Daireler Eskişehir Günlük Kiralık Daireler Eskişehir Günlük Kiralık Daireler
Eskişehir, öğrenci şehri olarak bilinir, bu öğrencilerin de kalacak yer bulmaları ayrı bir sıkıntı olarak karşımıza çıkıyor, tabi sadece öğrenciler için değil günlük olarak Eskişehir'e gidip gelen insanlar için günlük kiralanabilen daire, ev ve apartlar uygun yapılar olarak karşımıza çıkıyor. Eskişehir günlük kiralık ev imkanı ile sizlere günlük uygun fiyatlarda lüks bir yaşam alanı sunuyoruz. Eskişehir günlük kiralık daire, Eskişehir'in çoğu ilçesinde geçerli bir hizmet ancak çoğu daire, ev ve apartlar merkezde bulunuyor. Kiralama hizmetinin günlük olarak sağlandığı işletmemizde gün içinde daire, ev ve apart içinde karşılaştığınız sorunlarda bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren firmamız kaliteli ve ekonomik bir konaklama hizmetini herkesin alması için Eskişehir'de hizmet vermeye devam ediyor. Günlük olarak dairelerimiz farklı seçeneklerde sunulmaktadır, 2+1 dairelerden 3+1 dairelere ya da 1+0 gibi 1+1 gibi dairelere kadar birçok daire seçeneği bulunuyor. Eskişehir'de günlük olarak kiralanan dairelerin fiyatları genellikle 50 TL'den başlıyor ve daha yüksek fiyatlara çıkıyor. Hafta sonları ise bu fiyatlar genellikle daha yükseklere çıkıyor. Bazı işletmelerde kişi başı ücret alınırken bizler Eskişehir günlük kiralık apart hizmeti sunarken konaklama ücretini talep ediyoruz. Kişi başı ücreti değil kendi belirlediğimiz prosedürler gereği günlük daire kirasını talep ediyoruz. Daire fiyatları bulunduğu konuma göre de değişebilmektedir, merkezde olan daireler biraz daha yüksek fiyatlarda olabilirken ilçeler de merkeze göre daha az fiyatlandırma yapılmaktadır. Günlük olarak kiralama hizmetinin kapsamında dairelerimizde bulunan eşyalarımızın da kaliteli olmasına dikkat ediyoruz. Tuvalet, banyo, salon gibi alanlardaki birçok eşyanın kullanım hakkını günlük olarak verilen kira bedeli ile sizlere veriyoruz. Sizler de bu hizmetlerimizden uygun koşullarla faydalanmak istiyorsanız ve Eskişehir'de bulunuyorsanız tek yapmanız gereken bizlere ulaşmak. Firmamıza ulaşmak istiyorsanız sitemiz üzerinde bulunan iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz mail yoluyla ya da telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz ayrıca sormak istediğinizi soruların cevaplarını da yine bu iletişim yollarıyla bulabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlarda bir hizmet anlayışı için firmamız hizmetinizdedir.
  • #3989662
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Kiralık
  4. Daire
  • Sahibinden Ankara Ballıbaba sokak'ta 3+1 kiralık daire

    ankara ballıbaba sokaktaki daire kombili arakatta 1.kat, güney cephe , çelik kap ...

  • BAYANA BAYAN YANINDA KİRALIK ODA ORTAK DAİRE

    BAYANA BAYAN YANINDA KİRALIK ODA ORTAK DAİRE 400/700 TL ARASI FİATLA FARKLI SEMT ...

  • KAYSERİ BELSİN ANAFARTALAR DURAĞINDA KİRALIK DAİRE

    Kayseri belsin anafartalar durağı Kermal Dedeman ortaokulu arkasında szemin üstü ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.