Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün.

Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün.

Marmara » İstanbul » Maltepe
95₺
  • 95₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün.
 
Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün. Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün. Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün. Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün. Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün. Eskimiş akülerinizi yeniden hayata döndürün.
Eski bitmiş akülerinizi artık çöpe atmayın.Megapulse ile eski akülerinizi hayata döndürün ve ömrünü 4 kata daha uzatın. TÜV Tarafından onaylanmış ve Almanyadan ithaldir. Megapulse (12 V) Nedir ve Ne İşe Yarar? Megapulse 12 V devreye girdiğinde aküdenmA enerji kullanır. Bu enerjiyi saniyede 8000 defa 1, 5A lik gerilim impulsuna çevirir ve aküye gönderir. Bu işlem akünün şarj kalitesini arttırır ve sülfatlaşmayı geri döndürür. Bu sayede akünün kapasitesi artar ve daha güçlenir. Megapulse kısa devre yapmış akülerde fayda sağlamaz Megapulse artık kullanılmayan ve ölmüş denilebilecek bir çok aküyü geri döndürebilir. Megapulse sıfır akülerde de kullanılır sülfatlaşmayı en baştan itibaren engeller akü ömrünü uzatır KULLANIM ALANLARI Her türlü kurşun asit aküdeki sülfatlaşmayı MEGAPULSE ile reaktive edebilir ve akünüzün tekrar sarj tutmasının ve sabahları aracınızın güçlü bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. SIK SORULAN SORULAR Bütün kurşun asit akülerde ve ayrıca AGM (Vlies) ve Jel akülerde. 6V/12V/24V/36V/48V/72V/80V akülerin her biri için ayrı ayrı MEGAPULSE modelleri bulunmaktadır. 2 x 12V = 24 V SERİ BAĞLANMIŞ AKÜLERDE 2 ADET 12V-Megapulse tavsiye ediyoruz. 12V Megapulse 300 Ah akü kapasitesine kadar yeterli olmaktadır diğer endüstriel tiplerde 1500 Ah kadar MEGAPULSE kullanılmalıdır. Bütün MEGAPULSE tiplerinin ölçüleri: 10 x 9, 5 x 3 cm Ağırlık 190 g Çalışma: Aküden veya dinamodan sadecemA kullanır. Gerilim 12, 8 V aşınca aküyü koruma amaçlı devreye girer ve aküye yaklaşık 20V ve 8000 Hz gerilim impulsu yollar. Etkisi: Megapulse sülfatlaşmayı önler. Akü içinde aktif olmayan yığın tekrar aktif hale geçer. Hedef akünün ömrünü uzatmak ve randımanı arttırmaktır. Akünün Ömrünü Uzatmak: Kurşun-Asit akülerin ömrü kalitelerine, kullanıma ve bakımına bağlı olarak 6 aydan 14 (!) seneye kadardır. Eğer dikkat edilirse ve önlem alınırsa akü ömrü 5 seneden 20 seneye kadar uzayabilir. Peki bu önlemler nelerdir? Kaliteli ve iyi bir akü satın alınız. Akünüz uzun süre kullanılmayacaksa arada bir şarj ediniz. Megapulse kullanın. Asit seviyesini en az senede bir kere kontrol ediniz ve gerekliyse destile su ekleyiniz. Açık akü kullanmaya gayret edin. Elektrolit seviyesinin hücrelerdeki plakaları geçtiğine emin olun. Her zaman arabanıza mümkün olan en büyük aküyü takın. İrtibat Tel : Zekai YÜCE
  • #2150942
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.