Erdekte ucuz tatile ne dersiniz.?. Tabiki EvveT..

Erdekte ucuz tatile ne dersiniz.?. Tabiki EvveT..

Marmara » Balıkesir » Erdek
45₺
  • 45₺
    Marmara » Balıkesir » Erdek
Erdekte ucuz tatile ne dersiniz.?. Tabiki EvveT..
 
Erdekte ucuz tatile ne dersiniz.?. Tabiki EvveT.. Erdekte ucuz tatile ne dersiniz.?. Tabiki EvveT.. Erdekte ucuz tatile ne dersiniz.?. Tabiki EvveT.. Erdekte ucuz tatile ne dersiniz.?. Tabiki EvveT..
Arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki en güzel gün batımı erdekte izlenir 2.cisi hergün erdekteki adalara gidiş-geliş seferler yapılmaktadır ve ve denizi süperdir bakıldığında içi gözüken şeffaflıkta ve inci gibi kumsalı vardır.Bütün sahil boyunca yürüyüş yolları, ailenizle birlikte oturup bir çay içip tatlı bir muhabbet etmeniz için çay bahçeleri, gazinolar, çocuklarınız için parklar mevcuttur. Gündüzü ayrı güzel, gecesi ayrı güzel.. Erdekteki kendi evimi istiyene sezonluk istiyene ise günlük haftalık olarak pansiyona veriyorum.Evde hiç bir masraf yapmanıza gerek yok..Çünkü evin tüm eşyası mevcut (buzdolabı, ocak, mangal, mutfak masası ve kapkaçağı + balkonda mangala müsait alan 5 kişilik yatak, televizyon, oturma grubu, VCD player, şofben) bulunmaktadır. ev 1+1 olup mutfak banyo balkon ve hol mevcutur.Denize yürüyerek 10dk mesafededir.Erdeğin merkezinde olup, alışveriş için ihtiyacınız olan her yer ayaklarınızın altındadır.Suyu direk erdeğin su şebekesinden aldığı için su kesintisi olmamaktadır ki bu tatilciler için süper bir avantajdır.Buraya ulaşım ise İstanbuldan yenikapı-Bandırma deniz otobüsü ile 2-2.5 saattir.Diğer illerden bu tatil yerine gelmek isterseniz telefondan danışabilirsiniz.Fiyatlarımız da hiç bir değişiklik yapmadık geçen sene ile aynı olup, 40-50 ytl arasıdır Sezonluk düşünenlerle bir an önce irtibata geçelim. Rezervasyon için en az 10 gün önceden ararsanız çok memnun olurum.. İi Tatiller..
  • #1478738
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.