Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire

Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire

Marmara » Balıkesir » Erdek
1.150₺
  • 1.150₺
    Marmara » Balıkesir » Erdek
Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire
 
Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire Erdek, Çuğra mevkii kiralık 1+1 daire
Erdek, Çuğra mevkii eski PTT kampı arkası Sedef Sitesi'nde kiralık 1+1 daire. Sedef Sitesi B Blok, 2. katta yer alan 1+1 dairemiz 2012 yaz sezonu dahilinde kiralıktır. Dairemiz eşyalıdır. Çamaşır, bulaşık makinası, ve fırın mevcuttur. Salonda : büfe, yemek masası, TV ve 2 adet açılır kapanır çekyat bulunmaktadır. Açık mutfaklıdır : mutfak araç gereçleri hizmetinizdedir. Yatak odasında 2 kişilik yatak olan geniş kanape ve gardrop bulunmaktadır. Dairemizde bir ön, bir de arka balkon mevcuttur. Ön balkon sitenin bahçesine bakmaktadır ve panjurludur. Arka balkonsa kapalıdır. Sıcak su şohben ile sağlanmaktadır. Sitemiz açık otoparklıdır. Sahile yürüyüş mesafesi 5 dakikadır. Site çıkışında, Erdek Merkez'e ve Çuğra civarlarına hareket eden otobüs durağı da bulunmaktadır. Site'de internet bağlantısı da vardır. Sedef Sitesi B blok 2. katta yer alan dairemiz kiralamak isteyenler için müsaittir.
  • #3059221
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.