Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti

Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti

Marmara » İstanbul » Ümraniye
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti
 
Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti Engelli Araç Rampası - Engelli Araç Lifti
Manuel Katlanır Araç Rampası Marka : Roll-A-Ramp Üretici : Roll-A-Ramp in USA Türkiye Genel Distribütörü : Özgür Bedenler Menşei : Amerika Belgeleri : CE Uygunluk Standartları : EN 45014:1998; 93/42/EEC; BS 6109-2:1989 Malzemesi : 6061 Özel Uçak Alüminyumu Hidrolik sistemli değildir..! Çalışma Sistemi : Manuel. Rampa bütünüyle uçak alüminyumundan üretildiği için hem hafif hemde çok sağlamdır. Bir kişi rahatça rampayı indirip kaldırabilir. Ölçüleri : Aracınıza uygun ölçülerde üretilmektedir. Avantajları ve Özellikleri: Uygun fiyatlıdır : Manuel olduğu için hidrolik rampalara göre çok daha uygun fiyatlıdır. Arıza çıkartmaz : Manuel olduğu için sizi yarı yolda bırakmaz, arıza çıkartmaz. Hidrolik olmadığı için yağ sızdırarak aracınızı kirletmez veya hidrolikden kaynaklanan arızaları vermez. Montajı çok kolaydır : Montajı çok kolay olup, tahmini yarım saat gibi bir sürede montajı biterilir. Aracın taşıma kapasitesini düşürmez : Ağırlığı hafif olduğu için aracın ağırlığını arttırıp, taşıma kapasitesini düşürmez, şaseye yük bindirmez ve aracı yormaz. Paslanmazdır : Uçak alüminyumunda üretildiği için hiç bir şekilde paslanmaz. Fonksiyoneldir : Rampa hareketli olduğu için sadece yere değil, yüksek eşiklere, merdivenin en üst basamağınada rampayı oturtabilirsiniz. (bknz. resimler) Sağlamdır : 2000 kg ma kadar yük taşıma kapasitesi. ( Modele göre değişir ) Hafiftir : Özel uçak alüminyumundan üretildiği için çok hafiftir. 245 cm lik bir rampanın toplam ağırlığı 20 kg kadardır. Uzun Ömürlüdür : Uzun yıllar boyunca ağır şartlarda kullanım için tasarlandı. Güvenlidir : Güvenle kullanmanız için sağlam malzemeden kaliteli işçilikle üretilmiştir. Estetiktir : Görüntü kirliliği oluşturmaz. Her yerde çeşitli amaçlar için kullanılabilir : Engelliler için seyyar rampa olarak kullanılabilir. Tören ve panayırlarda, fuarlarda, gösterilerde, konserlerde, çamur ve çimlik alanlarda, havuzlarda, her tür binalarda, hastanelerde, her tür araçlarda ve daha bir çok yerde yürüme yolu olarak, mal indirmek bindirmek için, engellinin ulaşılabilirliğine uygun hale getirilmesi için kullanılır. Dejavantajı : Tespit edebildiğimiz herhangi bir dezavantajı bulunmamaktadır.
  • #1713386
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.