Enez Karaincirli Köyü Esentepe Çadır Kampı

Enez Karaincirli Köyü Esentepe Çadır Kampı

Marmara » Edirne » Enez
29,99
  • 29,99
    Marmara » Edirne » Enez
Enez Karaincirli Köyü Esentepe Çadır Kampı
 
Enez Karaincirli Köyü Esentepe Çadır Kampı Enez Karaincirli Köyü Esentepe Çadır Kampı Enez Karaincirli Köyü Esentepe Çadır Kampı Enez Karaincirli Köyü Esentepe Çadır Kampı Enez Karaincirli Köyü Esentepe Çadır Kampı
Enez Karaincirli çadır ve Karaman kampında Ege'nin incisi Saros Körfezi'nde sessiz huzurlu aile ortamında tatil yapmak isteyen arkadaşların dikkatine bu yazı bizimle geçirmek ister misiniz? Çadır ve karavanlarda elektrik, buzdolabı, duş ve lavaboya ücretsizdir. Ayrıca 24 saat boyunca açık market hizmeti sabahları kahvaltı öğlen ve akşam yemeği mevcuttur. Denize 100 metre mesafede pırıl pırıl denizi ile gün içinde zaman geçirebiliceğiniz gazino ve çay bahçesiyle (Tavla, okey, iskambil oyunları vb. Mevcuttur) Akşamları müzik ve eğlence programlarıyla hizmet vermeye adayız. NOT: İster çadırımıza gelin isterseniz bizim hizmetinize sunacağımız yataklı, mutfak eşyaları, ocağı, elektriği, buzdolabı, masa ve sandalyesi olan çadırlarda konaklama imkanından yararlanın tüm dostlarımızı;Mayıs 15'ten sonra ekim sonuna kadar bekliyoruz.
  • #3876536
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.