Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi Olmak İstermiydiniz.

Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi Olmak İstermiydiniz.

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi Olmak İstermiydiniz.
 
Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi Olmak İstermiydiniz. Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi Olmak İstermiydiniz. Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi Olmak İstermiydiniz. Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi Olmak İstermiydiniz.
Değerli Girişimciler, Ülkemizde Giderek artan enerji maliyetleri karşısında ve dünyada yaşanan enerji sorununa karşı her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de bir takım arayışlar vardır. Bize İNOVASYON Elektronik. LTD. ŞTİ Olarak dünyada ilk kez aktif elektrik tasarrufu sağlayan bir teknoloji geliştirdik. Teknolojimiz T.C ENERJİ BAKANLIĞINA bağlı E.İ.E (Elektrik Etüt İşleri Genel Müdürlüğü ) tarafindan test edildi ve onaylandı. kısaca teknoloji piyasada bilen tasarruf cihazlarindan farkli olarak gerçek manada aktif sayaç bulunan yerlerde bulunan soğutucu dolaplarda ciddi elektrik tasarrufu sağlamaktadır. bu konuda aşağıadaki koşullarda bizimle çalışacak girişimcilere iş fırsatını sunmak isteriz. www.ekoturka.com.tr adresinden firmamız hakkında bilgi alabilirsiniz. 1: AVM merkezlerinde stant kurarak evler için bireysel çözümü satabilecek girişimci. 2: Enerji verimliliği Danışmanlık şirketi kurup, bireysel ve endüstriyel sirketlere iş yapmak. 3: Alıp Satmak. 4: İl Bayiligi.
  • #1534908
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.