En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları

En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları

Ege » İzmir » Bornova
500₺
En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları
 
En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları En iyi AKSARAY MALAKLI yavruları
Aksaraydan Özel olarak getirdiğim erkek ve dişi köpeğimin yavrularını sahiplendiriyorum. Erkek köpeğim fotoğrafta da görüldüğü gibi eşine az raslanır cinsten ve kaliteden bir köpektir. Piyasa değeri 15-20Bin tl lerdedir , Satın almak içinil dışından defalarca kez gelinmesine rağmen herkesi geri çevirdim. Dişi köpeğim ise görebileceğiniz en sert , en bıçkın , en kuvvetli köpektir. bahçemize gece giren 6 köpeğin arasına atlayacak kadar gözü kara ve asil bir köpektir. 4 adet yavrumuz var iki dişi iki erkek , iyi bakılacağına emin olduğum ve köpek boğuşturucusu olmayan kişilere satılıktır. Damızlık yada yarışmalara katılmak için köpek sahiplenmek için köpek arıyorsanız daha iyisini bulamazsınız.
  • #4152733
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Belçika kurdu (malinois) TAKAS OLUR

    Kendi kopegimin 2adet disi yavrusu olmustur simdi 5 gunlukler sutten kesilince t ...

  • AYHAN PET SHOP DAN MÜKEMMEL GÜZELLİKTE HUSKY YAVRUMUZ HER İLE GÖNDERİLİR

    AYHAN PET SHOP DAN ORJİNAL SİBİRYA HUSKY YAVRUMUZ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇMİŞTİR. ...

  • ALMAN KURDU YAVRULARI

    â~ ALMAN ÇOBAN KÖPEGİ YAVRULARIMIZ â~ SAGLIK VE IRK GARANTİLİDİR. â~TÜRKİYENİN ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.