Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim

Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim

Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim
 
Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim Elektronik güvenlik sistemleri SATIŞ TEMSİLCİSİ maaş+Prim
Digirooms Mühendilsik olarak Elektrik proje ve taahüt Akıllı Bina Sistemleri Gömülü (Embedded) Sistem Yazılımı Lokal Yazılım Hırsız Alarm Sistemi Yangın Alarm Sistemleri CCTV Kamera Sistemleri İnterkom Sistemleri Seslendirme Sistemleri Aydınlatma Sistemleri Network ve Data Hattı Proje Parmak izi ve kartlı PDKS Sistemleri X-Ray Cihazı ve Metal Dedektörü Bekçi Kontrol Sistemleri Uydu Sistemleri Hemşire Çağrı Sistemleri Garson Çağrı Sistemleri Dizel ve Benzinli Jeneratörler Turnikeler Sektörlerinde faaliyet göstermekteyiz. Öncelikli olarak Elektrik kamera ve alarm sistemlerinin satış ve kurulumu ve taahhüt işlerini yapıyoruz. MAAŞ + PRİM sistemi uygulanacak. 3 kişi alınacak bay bayan Satış konusunda tecrübeli arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Ayda en az 5000 TL'lik iş getirmesi zorunludur. 5000TL'nin altında iş getirirse sadece maaş alacaktır. 5000'TL'ye kadar yaptığı işin primini alamayacaktır. 5000TL ve fazlası iş yaptığında maaş + prim uygulanacaktır. yaptığı işin %7'i gibi ciddi bir oranda primi olacaktır. örneğin ayda 30000TL'lik iş getirirse 2100TL prim 600TL maaş toplamda o ay 2700TL para alacaktır.
  • #3566415
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.