Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer) ""YENI ÜÜN"" (4-7 m2)

Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer) ""YENI ÜÜN"" (4-7 m2)

Ege » İzmir » Çeşme
330₺
  • 330₺
    Ege » İzmir » Çeşme
Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer)
 
Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer) Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer) Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer) Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer) Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer) Elektrikli Mermer Isitici (Kalorifer)
D&G Hot Stone: Daha genis Bilgi icin: www.hotstone2009.de Email: hotstone2009@yahoo.de NOT: ""BAYILIKDE DÜSÜNÜLÜYOR"" Infrared gibi ani ısıtıcılar yandığı zaman sıcak ve söner sönmez de buz gibi olur. Tüp içindeki rezistansı yüksek sıcaklara ulaştığı için havayı yakar kurutur. çıkardığı ışık ufaklığın gözlerine zarar verebilir. Klima gece rüzgar ve ses yapar. Fan sesi bile gece sessizliğinde zırıltı yapar. rüzgarı ufaklığa vurmasın. sıcakta olsa iyi olmaz. , gözü yoran ışık kesinlikle olmaz., gece ışıktan dolayı uykusuzluk ve tedirginlik yaşamazsınız. üzerindeki ısı, Infrared isitici gibiderece değilde max 90 derece olur. yanında otururken Infrared Isitici gibi sizi yakmaz, sadece sizi değil odayı ısıtması hedeftir. dolayısı ile termostadı atınca içerisi buz kesmez, ısı farklılığı yok gibi hisedeceksiniz. Cocuğunuz ya da Bebeğiniz Soğuk geceleri rahat ve Sağlıklı uyumasınımı İstiyormusunuz ? ''Çözüm bizde'' D&G Hot Stone. D&G Hot Stone eşsiz dizaynıyla kullanıcılarına sınırsız tasarım olanakları sağlarken aynı zamanda odalara Güneş gibi doğuyor. Hot Stone infrared ışınım yöntemiyle nesneleri havadan bağımsız olarak ısıtıyor. ısınmaya en iyi örnek ise güneş. D&G Hot Stone , ısıtma esnasında göze batan bir etki yaratmıyor. Şeffaflığını koruyor ve ışınım yoluyla mekanı homojen olarak ısıtıyor. Kullanıcının ihtiyacı olan tek şey sadece bir elektrik prizi ve de D&G Hot Stone uzaktan kumanda ederken keyfi sürülecek konforlu bir koltuk. Herhangi bir radyatör tamircisine ya da tesisatçıya ihtiyaçiniz kalmiyacaktir. bütün gürültü ve tesisat pisliğine son veriliyor. Avantajları %100 performans, Isıyı ışıkla taşıyor (Günes Prensibi). Ekonomik. Havayı kurutmaz toz kaldırmıyor. Yüzey sıcaklığı maksimum 90 derece. Oksijen tüketmiyor. Çevre dostu. Suya ve neme karşı dayanıklı Bakım gerektirmiyor. Montajı kolay D&G Hot Stone tozları harekete geçirmeden direkt termal ışınım yöntemi’yle ısıtıyor. Alerjisi olanlar rahatça nefes alabiliyor. D&G Hot Stone ’de istenilen sıcaklığa ve zamanlamaya göre programlanabilen termostatik kontrol sistemi de mevcut (Setin icinde yoktur). Teknik bilgi, Transformatör yok, Maksimum sıcaklık 1500 W/m2 Giriş Voltajı 220V-230V Kalınlı 30 mm Paslanmaz Çelik Bağlantılar Uzaktan Kumanda Termostatı(Kontrol edilebilen Tip için) Kumanda edilebilme mesafesi : 20 m D&G Hot Stone 5 ayrı boyut ve güç çıkışı mevcutdur. Ebat: 600x400 mm. 300 W (Yaklasik 4-7 m2 gibi bir Odayi isitir)
  • #1910836
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.