*** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ?

*** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ?

Marmara » İstanbul » Fatih
35₺
  • 35₺
    Marmara » İstanbul » Fatih
*** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ?
 
*** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ? *** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ? *** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ? *** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ? *** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ? *** EĞİTMEK İÇİN MUHABBET ARAYANLAR – SEÇMEYİ BİLİYOR MUSUNUZ?
MUHABBET EĞİTİMİNDE EN ÖNEMLİ NOKTA DOĞRU SEÇİMDİR Eğitilecek bir muhabbet kuşunda üç özellik bulunmalıdır: Küçük yavru olması, tercihen erkek olması ve en önemlisi, vahşi olmamasıdır. Yaşlı ve vahşi kuşlar eğitilemezler. Ben başka bir meslekte çalışıyorum ve muhabbet üretme işini evimde az sayıdaki kafeste hobi gibi yapıyorum. Çıkan yavruları eğitmek için uysal yavru arayanlara veriyorum. Yuvadan alınmadan önce ve sonra elimize alıp sevdiğimiz için yavrularımız insana alışkın oluyorlar, avuçta ısırmıyorlar, parmakta güvenle durup öpülebiliyorlar. Eğitmek isteyenler için sağlıklı, çeşitli renklerde, yuvadan çıkışı ortalama iki haftalık yavrulardır, yem yer ve uçarlar. Korkutulmazsa ilk ay içinde ele konar, kelime tekrarı yapılırsa ikinci ay konuşmaya başlarlar. Kuşlarımı görmek, ayrıntılı bilgi almak ve değişik fiyatlarını öğrenmek için siteme girip FOTOĞRAFLARINA ve VİDEOLARINA bakabilirsiniz. Sitemde, yavruların yumurtadan çıktıktan sonra yuvadan ayrılıncaya kadar olan durumlarını ve ÖN EĞİTİM VİDEOLARINI da izleyebilirsiniz. Bu ilanda site adresimi göremiyorsanız google'a “MUHABBETCİM” yazarak bulabilirsiniz. Kuş bakmaya geldiğiniz zaman yavruları kendiniz test ediyorsunuz; avucunuza alıyorsunuz, ısırıp ısırmadığını görüyorsunuz; parmağınızın üzerine koyuyorsunuz, durup durmadığını görüyorsunuz; uçuruyorsunuz, eksik tüyü olup olmadığına bakıyorsunuz; beğendiğinizi seçiyorsunuz. Evinize muhabbet gelsin, neşe gelsin! Mustafa muhabbetcim@mynet.com http://muhabbetcim.sitemynet.com
  • #1699930
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.