EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ

EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ

Karadeniz » Düzce » Cumayeri
194,90
  • 194,90
    Karadeniz » Düzce » Cumayeri
1/6
EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ
 
EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ EYÜPOĞLU FINDIK KABUĞU TOPTAN SATIŞ MERKEZİ
ARACISIZ FABRİKADAN DİREK HALKA SATIŞ SUNUYORUZ FIRINLARA TAVUK KÜMESLERİNE KÖMÜRCÜLERE FABRİKALARA FINDIK KABUĞU KULLANAN TÜM SEKTÖRLERE HİZMET VERMEKTEYİZ..SİPARİŞLER KAMYON VE TRIR BAZINDA ALINIR EN AZ ÜÇ İŞ GÜNÜ İÇİNDE TESLİ, MAT YAPILIR..SATTIĞIMIZ FINDIK KABUĞU DEĞİŞTİRME GARANTİLİDİR. SORUNSUZ VE TOZSUS TAŞSIZ TERTEMİZ FINDIK KABUĞU SATIŞI YAPMAKTAYIZ..ÇUVALLI VE DÖKME FINDIK KABUĞU HİZMETİ VERİYORUZ CUVALLI ÜRÜNLERİMİZ 50 ŞER KİOGRAMDIR.TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNE SEVKİYATLARIMIZ VARDIR.
  • #3203917
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.