EVCİLİMPET SHOW DEVAM EDİYOR TÜRKİYENİN EN GÜZEL GOLDEN YAVRULARI

EVCİLİMPET SHOW DEVAM EDİYOR TÜRKİYENİN EN GÜZEL GOLDEN YAVRULARI

Marmara » Bursa » Nilüfer
Görüşülür
EVCİLİMPET SHOW DEVAM EDİYOR TÜRKİYENİN EN GÜZEL GOLDEN YAVRULARI
 
EVCİLİMPET SHOW DEVAM EDİYOR TÜRKİYENİN EN GÜZEL GOLDEN YAVRULARI EVCİLİMPET SHOW DEVAM EDİYOR TÜRKİYENİN EN GÜZEL GOLDEN YAVRULARI EVCİLİMPET SHOW DEVAM EDİYOR TÜRKİYENİN EN GÜZEL GOLDEN YAVRULARI EVCİLİMPET SHOW DEVAM EDİYOR TÜRKİYENİN EN GÜZEL GOLDEN YAVRULARI
///***SAĞLIK VE IRK GARANTİSİ FATURALI ALIŞVERİŞ***/// EvcilimPet garantisiyle köpek almaya ne dersiniz? Ortalama ömürleri 10-15 yıl olan minik dostlarınızı bulunduğunuz tüm şehirlere sağlıklı ve ırk garantisiyle gönderebiliyoruz. Peşin fiyatlar üzerinden World , Hsbc ve Garanti bankalarına 3 taksit yapabiliyoruz.... Aldığınız yavrunun mama, tarak, temizlik ürünleri v.b. tüm aksesuarlarını uygun fiyatlarla temin edebiliyoruz... Tamamen güvenli bir alışveriş için lütfen bizlerle irtibata geçiniz... Önemli Not: Şirketimizden aldığınız tüm yavruların sağlık ve ırk garantisi olup siz değerli müşterilerimize faturalı bir şekilde gönderilmektedir... Hemen hemen Türkiye'nin tüm şehirlerinde yönlendirebileceğimiz aynı zamanda da bize referans olabilecek Veteriner Hekimlerle sizleri görüştürebiliyoruz... Yılllardır değişmeyen cep telefonlarımız sayesinde iyi günlerinde de kötü günlerinde de devamlı yanınızda oluyoruz... Tüm yavrularımızda erkek dişi seçeneğinize cevap verebiliyoruz... Vade farkını karşılamanız halinde World, Hsbc ve Garanti bankalarına 12 aya kadar taksit yapabiliyoruz... Lütfen internet ortamındaki sahte fotoğraflara ve sahte kişilere aldanıp 3 kuruş az olsun derken paranızı çöpe atmayınız... ***Bizim gibi çalışan güvenilir firmaların hesapları harici şahsi hesaplara para yatırıp kendinizi riske atmayınız...*** www.evcilimpet.com.tr WEBCAM CANLI YAYIN İÇİN: evcilimpet@hotmail.com ERKEK VE DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR İrtibat için: Online İletişim: www.evcilimpet.com.tr Cemal KURUOĞLU : 0505*476*17*21 Cenkut ERTANER : 0532*352*29*13 MERKEZ ŞUBE: Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı 102/5 Görükle/BURSA ŞUBE:Ertuğrul mah. 19.isimsiz sokak Bostancı Mert Sitesi 27/A ÖZLÜCE/BURSA TEL:0224*413*55*66 FAX:0224*413*66*69 Evcilim Hay. Gıd. Çiç. Tic. San. Ltd. Şti.
  • #2163337
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Gaziantepten Sahibinden Satlık Sibirya Kurdu Saf Kan Husky

    Kopegımı Evımde Aılem Istemedıklerı Icın Ve Maddı Skıntıdayım Acele Satıyorum Ke ...

  • urfada satılık doberman 1 yaşında

    sahibinden eğitimli olduğu yerde kesinlile pislemez 1 yaşın da ...

  • 29 haziranda dogacak olan fransız bulldogumu takas etmek istiyorum

    29 haziranda dogacak olan erkek fransız bulldogumu rottweiler yavrusuyla takas e ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.