EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK

EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK

Marmara » İstanbul » Esenyurt
1.200₺
  • 1.200₺
    Marmara » İstanbul » Esenyurt
EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK
 
EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK EV EŞYALARI BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNESİ GARDROP YATAK KOLTUK
Merhaba ; bekar evimi boşaltıyorum. Aşağıda belirtilen ürünlerin tamamı satılıktır. İlana eklemeyi unuttuğum ürünlerde mevcuttur. Buzdolabı Arçalik Marka Çift kapılı (Nofrost değildir) Sony 72Ekran Tüplü Televizyon Sehpası dahildir. Vestel Mikrodalga fırın sadece bir kaç defa kullanıldı garantisi devam ediyor Çamaşır Makinesi Arçelik Marka Bakımı yeni yapılmış çalışmasında hiç bir sorun yok Salon Koltuk Takımı 2 tekli - 2 üçlü (üçlüler açılır yatak olur) Ayakkabılık 3 kapaklı - 1 çekmeceli içi raflı Gardrop 3 kapaklı Beyaz (iki kapağı askılı altında bir raflı diğer kapağı raflı beyaz renkli ikeadan alınmıştır arka kontroplağı hafif zedelenmiş fakat kullanımda bir sıkıntı yok) Gardrop 3 kapaklı Kahverengi (iki kapağı askılı üstünde bir raflı diğer kapağı raflı) iki kişilik yaylı yatak 1 yıllık Hepsini bir defada alana özel indirim yapılacaktır. Tamamını alana çeşitli mutfak eşyaları vs hediye edilecektir. Eşyalar Esenyurt Regnum Astum Towerdadır. Nakliye ve Hammaliye alıcıya Aittir. Fiyat öldürmeye çalışan saçma sapan eskicilerin boşa aramamasını rica ederim. kullanıcılara elimden geldiğince yardımcı olacağım..
  • #3766391
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.