ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA

ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA

İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
700.000₺
  • 700.000₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA
 
ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA ESKİŞEHİRDE SAHİBİNDEN SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ+VİLLA
ESKİŞEHİR'DE BULUNAN, 45 bin tavuk kapasiteli şu anda faaliyette olan- fulotomatik- çiftliğimi satmak istiyorum.8500 metrekare alan içinde 3500 metrekare kapalı alanı bulunan çiftliğimde YÜZME HAVUZLU DUBLEX VİLLA mevcuttur. kiraz, ayva, vişne, elma, dut, erik vs ağaçları da vardır.ayrıca bakıcı lojmanı, büyükbaş hayvan bakımı için 300 metrekarelik ahır da bulunmaktadır.şehre uzaklığı 10 km dir.ulaşım mevcuttur.sessiz, şehir gürültüsünden uzak yaşamayı tercih edenler için idealdir. TEL:
  • #3471306
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.