ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ

ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ

Ege » Muğla » Datça
400.000₺
  • 400.000₺
    Ege » Muğla » Datça
ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ
 
ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ ESKİ DATÇA’DA SATILIK LUX KÖY EVİ
Eski Datça’da 1100 m2 arsa içerisinde 100 m2 lüx köy evimiz satılıktır. Osmanlı tarzı kapısından içeri girdiğinizde kendinizi organik tarıma ayrılmış bölümü, taş çeşmesi, geceyi loş ve romantik bir ortama dönüştüren ışıklandırması ve taş duvarlarıyla 1000 m2 lik doğal bahçenizde buluyorsunuz. Bahçeniz kendi çardağına ve müştemilatına sahiptir. Bahçenin bir tarafına inşa edilmiş köy eviniz ise 2 oda, 1 ara bölme ve çok geniş şömineli bir salona sahip olup tuvaletli bir banyo ve ayrı mutfağa sahiptir. Tüm zemin ve doğramalar masif ahşap olup mutfak tezgahı granit, tüm pencereler de çift camdır. Tabii ki su deposunu ve bahçenin hiçbir köşesini unutmayan sulama sistemini de unutmadık. Bunlara ek olarak isteğe bağlı klima veya güneş enerjisi de eklenebilir. Bu güzel çiftlik evinin Datça merkeze ve denize uzaklığı 3 km olup, muhteşem bir doğa içerisinde harika dağ manzarası vardır.
  • #1491715
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.