ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV

ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV

Doğu Anadolu » Erzurum » Erzurum
Görüşülür
  • Görüşülür
    Doğu Anadolu » Erzurum » Erzurum
ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV
 
ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV ERZURUM PREFABRİK EV HAZIR EV ÇELİK EV
PREFABRİK EVLER 1.KALİTE ESTETİK FUULL ISI YALITIMLI--2. EL TEMİZ PREFABRİK M2 Sİ 130 TL-- BETOPAN PANEL ÇELİK KARKAS YENİ M2 Sİ 330 TL ANAHTAR TESLİM--- ÇELİK KARKAS DUBLEKS M2 Sİ 500 TL ANAHTAR TESLİM --ŞANTİYELERİN SÖKÜMÜ MONTAJI YAPILIR DEPO HANGAR ÇELİK ÇATI İŞLERİNİZ İSTENİRSE DAİRE TİPİ YANGIN MERDİVENİ FERFORJE DEMİR DOĞRAMA KEPENK TÜM METAL İŞLERİNİZ İMALAT MONTAJ UZMAN EKİBİMİZLE YAPILIR YER KEŞFİ YAPMAKTAYIZ SEKTÖRDE 32. SENE REFARANS VEREBİLİR VE YAPTIMIZ İŞLERİ GÖSTEREBİLİRİZ -- BİLGİ VE SİPARİŞ HATTI TEL- --www.dostprefabrik.com-- MAİLTO mailto:dost-prefabrik@hotmail.com şantiye Prefabrik Konut bulunur 2.el ve yeni Hızlı ve kaliteli imalatlarımızla, Demonte ve monte sırasında sağlanan servis personeli ile, Uygun fiyatla, "Düşük İşletme Maliyetli” defalarca demonte ile Zamanında montaj” anlayışımız ile; Bütün yapısal ve mimari dizaynları ile mühendislik hesapları bilgisayar aracılığı ile teknik personelimiz tarafından hazırlanan ve çözümlenen üretimlerimize istendiği zaman alt yapısı da dahil olmak üzere ısıtmalı ve çevre düzenlemeli anahtar teslimi hizmetler vermektedir. ar, Çelik konstrüksiyon villalar (Amerikan evleri) , Konteynerler, Ofis Konteynerleri, Güvenlik Kabinleri (Bekçi kulübeleri, Mini ofisler), Yaşam konteynerleri (Paket evler), Yatakhane ve yemekhane konteynerleri, Depo Konteynerleri, Büfe Konteynerleri, WC-duş konteynerleri, Ticari Prefabrik Yapılar, Ofisler, Sosyal Tesisler, Yemekhane ve Yatakhaneler, Güvenlik Kabinleri, Depolar, WC-Banyo üniteleri, Çelik Yapılar, Modüler taşıyıcı sac panel sistem yapılar, Prizmatik Yapılar (Geniş açıklıklı Çelik konstrüksiyon Sanayi yapıları), Silindirik Yapılar, Acil iskan barınakları çelik çatılar daire tipi yangın merdivenleri kepenk ferforje tüm metal aksamları şahıslara şirketlere kamu kuruluşlarına koparitiflere tek veya toplu ürün imal edip montajları yapmaktayız Kalite Politikamız; Doğru proje yönetimleri ve mevcut kaynaklardan daha etkin bir şekilde yararlanabilen organizasyonlarla müşteri ihtiyacını daha iyi karşılamaktır. Maliyet ve ürün kontrolü ile, kalite ve verimlilikte en üst düzeye ulaşıp , projenin her aşamasında öncellikle kaliteyi gözeterek müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Amacımız; bütün faaliyet sahalarında ve hizmet birimlerinde, tüm faaliyetlerimizi sistematik ve düzenli bir şekilde değerlendirerek, sürekli daha iyiye ve daha doğruya yönelmektir. Hayatın içinden farklı tasarımlar, modern yapılar.. Hayallerinizle sınırlı seçenekler... DOST PREFABRİK ŞEN KARDEŞLER MATAL SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.
  • #2147118
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.