ERCAN DAG - ERC AKADEMI GUZEL SANATLARA HAZIRLIK

ERCAN DAG - ERC AKADEMI GUZEL SANATLARA HAZIRLIK

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
ERCAN DAG - ERC AKADEMI GUZEL SANATLARA HAZIRLIK
 
ERCAN DAG - ERC AKADEMI GUZEL SANATLARA HAZIRLIK ERCAN DAG - ERC AKADEMI GUZEL SANATLARA HAZIRLIK ERCAN DAG - ERC AKADEMI GUZEL SANATLARA HAZIRLIK ERCAN DAG - ERC AKADEMI GUZEL SANATLARA HAZIRLIK
Taksim Kadıköy ve Bakırköy’ deki sanat atölyelerimizde Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu hocalardan; üniversite ve liselerin güzel sanatlar bölümlerine hazırlık dersleri vermekteyiz. Yetenek sınavlarında öğrencilerin çizim ve sanatsal yaratıcı yeteneklerinin geliştirilmesine, girmek istedikleri bö...lüme ait teknik ve genel kültür bilgilerini öğrenmelerine yönelik çalışmalar da yapmaktayız. Bunun yanı sıra sanata ilgi duyan arkadaşlar içinde uyumlu, eğlenceli bir ortamda hobi amaçlı resim, heykel, seramik ve ebru derslerimizde devam etmektedir. Canlı model çalışmaları yapılmaktadır. Derslerimiz hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ile 20.00 arasındadır. İsteyen öğrencilerimiz etüt çalışmalarına da kalabilmektedir.
  • #1932917
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.