ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ.

ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ.

Akdeniz » Mersin » İçel
1.600₺
  • 1.600₺
    Akdeniz » Mersin » İçel
ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ.
 
ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ. ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ. ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ. ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ. ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ. ENGELLİLER İÇİN, TİCARETLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÜÇ TEKERLİ ARAÇ.
Arkasında istediğiniz şeyleri satma fırsatı sunuyor bu motor size.Kestane satın, tavuklu pilav satın, biber zamanı biber çekimi yapın, simit ayran satın, sebze meyve satın.Aklınıza ne geliyorsa satabilirsiniz.Üretimini yaptığı resimdeki üç tekerli özürlü aracını kayınbabamdan aldım.2 hafta arkasında kestane sattım.Başka bir iş bulduğum için piyasadaki fiyatından(2500.3500tl)ucuz satıyorum.Teknik özellikler.*süper 52 orjinal motor.*iki zamanlı 3, 3hp süper 52 motur.*otomatik vites.*çalıştırma tek seferde el ile saılmalı.*ortopedik koltuk.*direksiyon aşağı yukarı ayarlanmalı.*normal el fren ve sabit fren.*lastik ebatı 17inç.*güneşte solmayan boya.*yedek parça garantili.*arka yük özel yapım.*büyük dişli ile %85 rampa çıkma yeteneği.*renk metalik mavi.*lastik çamurlukları kırmızı.*üç teker çift amasör.*iki arka stop lambası.*iki ön sağ sol sinyal ve korna.kargosu düşünüldüğü için otobüs bagajlarına sığması için özel üretilmiştir.Alacak kişi gelip otobüs firmasına bir kişilik yer ücreti karşılığında motoru bagaja yükleyip rahatlıkla istediği şehre götürebilir.e-mail.faran8806@hotmail.c om..
  • #1665378
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.