EN ŞİRİN ÇİRKİN PUG MOPS YAVRULARI

EN ŞİRİN ÇİRKİN PUG MOPS YAVRULARI

Marmara » Bursa » Nilüfer
Görüşülür
EN ŞİRİN ÇİRKİN PUG MOPS YAVRULARI
 
EN ŞİRİN ÇİRKİN PUG MOPS YAVRULARI EN ŞİRİN ÇİRKİN PUG MOPS YAVRULARI EN ŞİRİN ÇİRKİN PUG MOPS YAVRULARI EN ŞİRİN ÇİRKİN PUG MOPS YAVRULARI EN ŞİRİN ÇİRKİN PUG MOPS YAVRULARI
AVRUPA BİRLİĞİ PASAPORTLU MİKROCHİP UYGULAMASI YAPILMIŞ.. AYINA GÖRE BÜTÜN AŞILARI TAMAMLANMIŞ PASAPORTU KARNESİ VE BÜTÜN BELGELERİYLE TESLİM EDİLİCEK PUG MOPS YAVRULARI. İSTEĞİNİZE GÖRE DİŞİ&ERKEK YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR... AYRINTILI BİLGİ VE REFERANSLARIMIZI ÖĞRENMEK İÇİN: Abdurrahim Erat İletişim: 0545 907 77 80 0536 812 08 54 0224 413 55 66 nikimikopek7@hotmail.com evcilsever@h otmail.com isteğe bağlı olarak en geç 1gün içinde Türkiye’nin her yerine ulaşım sağlıyoruz… ### ŞUAN SATIŞTA; GREAT DANE(DANUA) , SİBİRYA KURDU (HUSKY) ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ (SECERELİ) , GOLDEN RETRİEVER , LABRADOR , ROTTWİELER , TERİER , AMERİKAN & İSPANYOL COCKER , PEKİNGESE , BOXER , PUG MOPS , YORKSHİRE TERRİER , CAVALIER KING CHARLES , CHOW CHOW(ÇİN ASLANI) , İNGİLİZ & FRANSIZ BULLDOG , YAVRULARIMIZDA MEVCUT.. ELİMİZDE OLMAYAN HER IRKI SİPARİŞ ÜSTÜNE GETİREBİLİRİZ… LÜTFEN GÜNCEL FİYAT İSTEYİNİZ. YAVRULARIMIZIN HEPSİ %100 IRK GARANTİLİ GARANTİLİDİR.
  • #1916650
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • GOLDUN ROTWAYDIR YAVRULARINI SATIYORUM

    SON 3 YAVRU VAR ALMAK ICIN ARAYIN BEBEK YUZLU YAVRULAR HEPSI SAFKAN SECERELI BA ...

  • YOSUN KÖPEK PANSİYONU VE ÇİFLİĞİNDEN

    yosun köpek çiftliğinden satılık golden , amercan cocker, husky, malamut gold ...

  • yosun köpek çiftliğinden satılık golden , amercan cocker, husky, malamut

    golden orjinal olup satış fiyatı 600, cockerler 500, husky 300, malamut 400 tl o ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.