EN GÜZEL KEDİLER İ LOVE ALL PETS GÜVENCESİ İLE

EN GÜZEL KEDİLER İ LOVE ALL PETS GÜVENCESİ İLE

Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
EN GÜZEL KEDİLER İ LOVE ALL PETS GÜVENCESİ İLE
 
EN GÜZEL KEDİLER İ LOVE ALL PETS GÜVENCESİ İLE EN GÜZEL KEDİLER İ LOVE ALL PETS GÜVENCESİ İLE EN GÜZEL KEDİLER İ LOVE ALL PETS GÜVENCESİ İLE EN GÜZEL KEDİLER İ LOVE ALL PETS GÜVENCESİ İLE EN GÜZEL KEDİLER İ LOVE ALL PETS GÜVENCESİ İLE
İLANDA GÖRDÜGÜNÜZ FOTOGRAFLAR İLGİLENDİGİNİZ YAVRUNUN FOTOGRAFLARIDIR. MAGAZAMIZA GELDİĞİNİZ TAKDİRDE BU BEBEĞİ CANLI GÖRECEĞİNİZE EMİN OLABİLİRSİNİZ.. TEMSİLİ FOTOLARA ALDANMAYIN. HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAYIN.. !! GARANTİ EDİYORUZ !! -Yavrularımızın hepsinin; aldığınız güne kadar yapılması gereken aşılamaları, iç-dış parazit mücadelesi tamamlanmış olup, sürekli uzman veteriner hekimi kontrolündedir. -Dostunuzla birlikte yaşamaya başladığınız tarihten itibaren 3 AY boyunca oluşabilecek bütün problemler firmamızın garantisi aAltındadır. Bu konu size yazılı sözleşmeyle garanti edilmektedir. -Aldığınız yavrunun safkan olduğu, yine aynı sözleşmeyle garanti edilmektedir. -İlanda bulunan fotoğraflar bahsi geçen yavrulara aittir. TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ve EN GENİŞ ÜRÜN YELPAZİSİNE SAHİP MAĞAZASINDA, BİLGİLİ VE TECRÜBELİ, GÜLER YÜZLÜ, PROFESYONEL KADROMUZLA SİZE VE AİLENİZE EN UYGUN YAVRUYU BERABER SEÇME İMKÂNI SAĞLIYORUZ... Yavrularımızın her biri kuru mama ile beslenebilecek çağdadır.. Hepsi en az 7 hafta anneleriyle kaldıktan sonra 1 haftalık karantina (iç parazit mücadelesi) sürecini sorunsuz atlatmış ve kuru mama ya geçişte problem yaşamamış çok sağlıklı yavrulardır. Tuvaletlerini kuma yapmayı öğrenmiş, kafeste değil, ev ortamını aratmayan özel odalarında yeni sahiplerini bekleyen neşeli ve sağlıklı yavrulara bakıyorsunuz.. -Bütün kredi kartlarına 12 aya kadar vade seçenekleri için lütfen bilgi alınız... -Türkiye'nin her yerine aynı gün içinde istediğiniz yavruyu THY canlı kargosuyla güvenle teslim ediyoruz. I Love All Pets – Mecidiyeköy En İyi Dostlara En İyi Hizmet SIZE VE AILENIZE EN DOĞRU YAVRUYU DOĞRU YERDEN ALMAK İSTİYORSANIZ SONU HUSRANLA BITECEK BIR OLAYLA KARSILASMAK ISDEMIYORSANIZ SİZLERİ DE MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ… İLETİŞİM İÇİN: MÜCAHİT GÜNEŞ gsM : Tel : e-posta/msn : evcilcozum@gmail.com Adres : Avni Dilligil Cd. 26/A Mecidiyeköy (Profilo AVM, B Kapısı karşısı) i Love aLL Pets Lütfen Dikkate Alın!!! Evlerin bodrum katlarında, bahçeden bozma çiftlik(!)lerde, kömürlüklerde, bütün yaşamlarını tüccar efendilerine para kazandırmak için senede 3 kere doğum yaparak geçiren dişilerin yaşam haklarına tecavüz edildiğine biz de katılıyoruz.. Yavrularını bile emziremeyecek kadar yetersiz beslenen, en iyi ihtimalle 4 yaşında yaşamını yitiren onlarca köpeğin acısına, doğan sağlıksız yavruların onları satın alan insanlara yaşattıkları manevi sıkıntılar da ekleniyor. Bütün bunların farkındayız ve bu aşamada farkımızı belirtme ihtiyacı hissediyoruz.. Herkes bir şeyler yazabilir. Biz, sizi hoş vakit geçireceğinizden emin olduğumuz çiftliğimize, anlattığımız şartları yerinde görmek üzere davet ediyoruz..
  • #2182052
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.