ELİF TERMAL TESİSLERİYLE ÖMÜR BOYU TATİL İMKANI

ELİF TERMAL TESİSLERİYLE ÖMÜR BOYU TATİL İMKANI

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Osmangazi
ELİF TERMAL TESİSLERİYLE ÖMÜR BOYU TATİL İMKANI
 
ELİF TERMAL TESİSLERİYLE ÖMÜR BOYU TATİL İMKANI ELİF TERMAL TESİSLERİYLE ÖMÜR BOYU TATİL İMKANI ELİF TERMAL TESİSLERİYLE ÖMÜR BOYU TATİL İMKANI ELİF TERMAL TESİSLERİYLE ÖMÜR BOYU TATİL İMKANI
Afyon Gazlıgöl Dünya Kaplıcalar Birliği tarafından dünyanın en iyi termal sularına sahip olduğunu ilan etmiş ve Sağlık Bakanlığı tarafından 104 hastalığa şifa verdiği onaylanmıştır. Elif Termal olarak bizde bu bölgede tedavi, tatil ve yatırım odaklı 5 yıldızlı bir tesis kuruyoruz. Sadece bununla kalmayıp Türkiye Oteller birliğiyle yaptığımız anlaşma sayesinde tesis üyelerinin kendi dönemlerinde Türkiyenin 6 bölgesinde 90’dan fazla 5 yıldızlı otelde ömür boyu ücretsiz tatil yapma imkanı sunuyoruz. Tesislerimizi daha yakından görüp inceleyebilmeniz ve bilgi sahibi olabilmeniz için Bursa’dan tanıtım ve satış odaklı günübirlik turlar düzenliyoruz. Turlarımıza ailenizle birlikte katılabilecek olup karşılığında kesinlikle herhangi bir ücret talep edilmemektedir.Yol ve yemek ücretleri şirketimize aittir. Her pazar düzenlenen ücretsiz tanıtım ve satış odaklı turumuza değerli aileniz ile katılmanız bizlere onur verecektir. DAİRELERİMİZDE 4 TONLUK AİLE HAVUZUMUZ MEVCUT OLUP, DAYALI DÖŞELİ FULL EŞYALIDIR. Not: Ücretsiz Tatil yapabileceğiniz anlaşmalı otellerimizden bazıları şunlardır; Otel Karumar – Kuş Adası GrandHotel Ontur Çeşme – Çeşme, Dalyan Pinebay Resort – Kuşadası Jasmine Beach Resort – İncekum, Alanya Aegean Dream Resort – Turgutreis, Bodrum Asarlık Beach Otel – Günbet, Bodrum Baia Bodrum – Gündoğan, Bodrum Bodrum Beach Club – Güvercinlik, Bodrum Club Kadıkale Otel – Turgutreis Bodrum Ilıca Otel&SPA – Çeşme Radisson Blue Resort – Çeşme Anemon Hotel – Manisa Alara Park Otel – İncekum, Alanya Stella Beach Hotel – Alara, Alanya Sultan Sipahi Resort Hotel – Cleopatra Beach Gypsophila Tatilköyü – Alanya Adanis Otel –Lara Yolu Akman Beach Park Hotel – Alanya Sağlıklı Bir Yaşam Dileğiyle . Ücretsiz Bilgi ve Rezervasyon İçin: H/K DANIŞMANLIK EMİN TAŞKIN Tlf:
  • #2193447
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.