ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız?

ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız?

İç Anadolu » Ankara » Kızılay
1.000₺
  • 1.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Kızılay
ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız?
 
ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız? ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız? ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız? ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız? ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız? ELEMAN ARIYORUZ Bizimle çalışır mısınız?
( CAPPY KİDS /Peki Çocuk Mağazaları) 850tl ile 1300 lira aylık ücret arasında Pozisyonlar ücret+ sigorta + yemek Haftada 1 gün tatil. Çocuk Giyim Mağazasında satış danışmanı , reyon sorumlusu kasiyer, yönetici kasiyer olmak ister misiniz? Uzun süre ayakta durabilen ...Seri hareket edebilenGüleryüzlü bakımlı ikna kabiliyeti olan ... Dürüst ve çalışkan...Sürekli çalışacak... Deneyimli ve deneyimsiz, sigara kullanmayan, lise mezunu baylar bayanlar... Ekibimize katılmak ister misiniz... Görüşmeye 1 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi getirmeniz rica olunur. E-mail ile başvurmayınız. İrtibat:Murat Menemen 1-Mağazamız: GEZER/PUMA/PALET Mağaza Kompleksi ( CAPPY KİDS Çocuk ) Konya Yolu 4. km(Balgat köprüsü altı) ANKARA 2-Kızılay Metro İstasyonu Gezer Giyim Çocuk Reyonu Yetkili Murat Bey;
  • #3032689
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.