ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI BAYİLİKLERİ VERİLİYOR

ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI BAYİLİKLERİ VERİLİYOR

Akdeniz » Antalya » Antalya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Antalya
ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI BAYİLİKLERİ VERİLİYOR
 
ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI BAYİLİKLERİ VERİLİYOR ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI BAYİLİKLERİ VERİLİYOR ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI BAYİLİKLERİ VERİLİYOR
ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI BAYİLİKLERİ VERİLİYOR ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI NEDİR ? NE İŞE YARAR ? Ürün Özellikleri: ELECTRİCİTY SAVİNG BOX ev ve ofislerde tüketilen elektrik enerjisinin kaybolan kısmını absorbe ederek hem şebekeye yüklenmeyi önler hem de enerji harcamasını azaltarak, tasarruf etmenizi sağlar. Cihaz fabrikalarda yada büyük atolyelerde elektrik tasarrufu için kullanılan kompanzasyon sisteminin ev ve işyerleri için uyarlanmış halidir. Elektrik kayıplarınızı azaltır. Bu cihaz Montaj gerektirmez. Evinizde veya iş yerinizdeki prize takarak kullanmanız yeterlidir. Elektrikli cihazların ihtiyacından fazla elektrik harcamasını engeller. Fırın Termosifon gibi rezistanslı ürünlerde fayda sağlamaz. Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Klima, Motorlu Ev gereçleri ve Floresan lamba gibi cihazların elektrik harcamalarında tasarruf sağlar. Bu ürünü evinizde Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Klima, Motorlu Ev gereçleri ve Floresan lamba gibi cihazları en yoğun olarak kullandığınız alanda ki prize takmanız gerekmektedir. 2 yıl üretici firma garantisi ile. MİNİMUM 1 LOT (10 ADET) SATIŞ YAPILIR ÜRÜNÜN PERAKENDE SATIŞ FİYATI: 39 TL YÜKSEK İSKONTOLU TOPTAN ALIM İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİNİZ cep:
  • #3446436
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.