EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ

EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ

Marmara » Edirne » Edirne
175.000₺
  • 175.000₺
    Marmara » Edirne » Edirne
EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ
 
EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ EDİRNE DEVREN KİRALIK SÜT ÜRÜNLERİ İMALATHANESİ
İşletmemiz süt ürünleri üzerine üretimini sürdürmektedir. Yoğurt, ayran, tereyağ, kaymak ve peynir üretilmektedir. İş değişikliği sebebiyle devredilecektir. Günde 2 ton süt işleme kapasitesine sahip işletmemiz 150 metrekare olup dışarıya doğru 100 metrekare genişletilmeye uygundur. İşletmemiz tüm makinelerle ve malzemelerle birlikte müşterileri hazır bir biçimde devredilecektir. 1 adet 1250 litrelik süt pişirme kazanı 1 adet 750 litrelik süt pişirme kazanı 1 adet tam otomatik ayran dolum makinesi 1 adet homojenizatör 1 adet separatör ( krema makinesi ) ve 1 tereyağ yoğurma makinesi 2 adet buzhane 1 adet yoğurt inkübasyon odası 1 adet peynir teknesi 1 adet klimalı peynir bekleme odası 1 adet peynir tenekesi kapama makinesi 1 adet buharlı kazan 1 adet kompresör 1 adet güneş enerjili su ısıtma sistemi 1 adet yeraltı su artezyeni Yazıhane, soyunma odası, tuvalet ve depo mevcuttur. İstenilirse frigofrik soğutuculu araç temin edilecektir.
  • #3822947
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.