Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI

Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI

Ege » Afyonkarahisar » Sandıklı
185.000₺
  • 185.000₺
    Ege » Afyonkarahisar » Sandıklı
Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI
 
Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI Doğal Taş Soğuk Hava DEPOsu ve Fabrika ARSASI
Ankara - Antalya Güzergahı: Afyon'un Sandıklı ilçesi şehirler arası karayolu üzeri. 11350 metrekare (yaklaşık 60m x 200m) arsa üzerinde kurulmuş: DEPO: genişlik:40 m uzunluk:50 m yükseklik:7, 5 m Doğal taş ile 60 cm kalınlığında örülmüştür. Ön cephede 2 tane 5, 5 m X 6 m tavandan raylı kapı bulunmaktadır. Tavan 6 cm kalınlıkta, öncephe 12cm kalınlıkta ısı yalıtımlı panel (SANDOVİÇ PANEL) ile kapatılmıştır. (gerektiğinde ön panel sökülüp depo uzatılarak büyütülebilir.) Asma kat ile 2 katlı olarak kullanılabilecek yüksekliktedir. Duvar yükseklik yapısı: 3, 5 m duvar + lento(ara beton/kiriş) + 3, 5 m duvar 2000 metrekare ve 15000 metreküp olarak kapalı alan depo bulunmaktadır. RAMPA: genişlik:25m yükseklik:6, 5 m boyutlarında, yoldan direk çıkılabilen rampa inşa edilmiştir. OFİS: Tuvaleti banyosu olan 2 odalı bir ofis bulunmaktadır. 6m x 8m ELEKTİRİK: Direkleri çekilmiş 250Kw trafosu, panoları kurulmuştur. SU: 224 metre derinlikte, 112 cm çapında derin kuyu bulunmaktadır. NOT: Patates vs. (meyve-sebze) depolamak için nem ve sıcaklığı uygundur. -Arsanın bir ucu otoyola diğer ucu kurumuş bir dere yatağına dayanmaktadır. Fabrika, şantiye, depolama vs... tüm sektörler için uygundur. Yeri arsası konumu müsaittir. Antalya'ya 225 km, Ankaraya 300 km, İzmir'e 350 km, Konya'ya 250 km mesafededir.
  • #1844705
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.