Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f

Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f

G.Doğu Anadolu » Diyarbakır » Yenişehir
50₺
  • 50₺
    G.Doğu Anadolu » Diyarbakır » Yenişehir
Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f
 
Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f Diyarbakır'da piyano kursu, keman eğitimi, gitar dersi, bağlama kursu, yan f
Merhaba, Diyarbakır Ofis Sanat sokağı üzerinde bulunan Tango MED Sanat Akademisi'nin (Dans ve Sanat Merkezi) kaliteli ortamında, kişiye özel tekniklerle öğrencilerimize profesyonel eğitmenler eşliğinde enstrümanın tarihçesi, nota ve ritim bilgileri, çalım teknikleri aktarılmaktadır. Her öğrencinin seviyesi uygun olarak oluşturulmuş programlarımız ile birlikte dünyada kabul görmüş seçkin eserlerini tanıtarak öğrencilerimizin iyi bir enstrüman eğitimi alması başlıca amaçlarımızdandır. Derslerimiz haftada 1 gün 60 dk'lık 1 ders saati özel ders şeklinde yapılmaktadır, hocayla birebir çalışıldığı için gün ve saat tercihi yapılabilmektedir. Size ve hocamıza uygun gün ve saatler ayarlanabilmektedir. detaylı bilgi için www.tangomed.com ya da www.diyarbakirdans.com sayfalarını inceleyebilirsiniz. Başlıca eğitimlerimiz; Piyano kursu, keman kursu, gitar kursu, yan flüt kursu, klarnet kursu, bateri kursu, ney kursu, viyola kursu, çello kuursu, şan & solfej kursu, konservatuara hazırlık dersleri verilmektedir. bilgi için Tel :. Sanat merkezimizde Bale, tango, salsa, bachata, zumba, oryantal, yoga, gyrokinesis, hip hop gibi dans derslerinin verildiği iki adet profesyonel 2 adet dans stüdyosu bulunmaktadır.
  • #4067829
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.