Dijital Oto Kontrol KAlemi

Dijital Oto Kontrol KAlemi

İç Anadolu » Ankara » Çayyolu
30₺
  • 30₺
    İç Anadolu » Ankara » Çayyolu
Dijital Oto Kontrol KAlemi
 
Dijital Oto Kontrol KAlemi Dijital Oto Kontrol KAlemi Dijital Oto Kontrol KAlemi Dijital Oto Kontrol KAlemi Dijital Oto Kontrol KAlemi Dijital Oto Kontrol KAlemi
4 - 30 V DC Kontrol Kalemi DKK 0-30V DC KONTROL KALEMİ DKK Bu el aleti tamamen elektronik tasarımdır. Elinizde ebat olarak klasik kontrol kalemi ebatlarında ama çalışması için gereken pil, batarya ve istemez. Cihaz ölçülmesi istenen noktadaki elektrikle çalışır. Aletin arkasından çıkan kablo ucundaki maşayı aracın şasesine tutturunuz. Elinizde tutarak ölçüm yapmak istediğiniz noktaya değdiriniz. Cihaz size orada bulunan elektriğin kaç volt olduğunu gösterecektir. aynı anda yanan led lambası ölçüm uçlarının ( artı ve şase ) doğru olduğunu gösterir. Ucların ters olması durumunda cihaz gene ekranda elektriğin kaç volt olduğunu gösterecek ama bu sefer led lamba yanmayarak ölçüm uçlarının ters polarizasyon olduğunu bildirecektir. Yani şase yerine artı voltaja bağlamışsınızdır. Cihazımızın çalışması için minumum 4, 5 V olması gerekir. Cihaz ölçüm yaparken 10 mA akım çektiği için asla ölçüm noktasına zarar vermeyecektir. Maksimumum 32 Volta kadar ölçüm yapar. Cihazımızın kalibrasyon sapma hatası maksimum % 0, 3 tür.
  • #3810837
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.