Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA

Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA

Ege » Aydın » Didim
225.000₺
  • 225.000₺
    Ege » Aydın » Didim
Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA
 
Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA Didim-Yeşiltepe'de Doğa ile iç içe -KELEPİR- VİLLA
Sükunet ve Huzur Arayanlar....! Didim, Yeşiltepede; 712m2 arsa üzerine inşaa edilmiş müstakil DUBLEKS VİLLA, 5+1, açık mutfak, salon ve yatak odasında klimalar, güneş enerjili su ısıtmalı, kapı ve pencereleri güvenlik demirli, uzaktan kumandalı ve kameralı güvenlik sistemi, geniş bahçe alanı, yüzme havuzu, açık otopark alanı(dahili), İskan-tapusu sorunsuz ve kredili alıma uygun, Dubleks Villamız, Bafa Gölü ve Akbük arasında ve heriki yönede 3km mesafededir. Didim merkeze uzaklığı ise araçla 15 dakikadır. Didim ve Akbük istikametine her 30 dakikada bir minibüs var. Yeşiltepe gelişmekte olan, sessiz sakin, doğa ile iç içe yaşanabilecek bir bölge. Şehrin hemen dışında olmakla birlikte, minimum 700m2 arsalar üzerine inşaa edilmiş villalardan oluşan bir yerleşim. Bölgede yaz kış yaşayan sakinler mevcut. Ev içindeki tüm eşyalar fiyata dahil değil ancak, pencere balkon demirleri takılı, sıcak su için güneş enerji sistemi mevcut, salon ve yatak odasında klimalar mevcut, havuzun devridaim motoru ve denge tankı, kameralı-bilgisayarlı güvenlik sistemi fiyata dahil olan unsurlar. Sahibi satış sonrası boya badana vb işleri tamamlayıp teslim edecek. Harici masrafı olmayan temiz bir villa. Tapusu ve iskanı da mevcut olup sorunsuz. Bölgede satışta olan benzer standartlardaki villalarla mukayese edildiğinde, fiyatınında oldukça makul olduğunu görebilirsiniz. Zira benzerleri içinbin euro aralığında fiyatlar talep ediliyor.. Didim ve çevresi hakkında bilgi edinmek için web sitemizin, foto galeri ve hizmetlerimiz başlıklı sekmelerini incelemenizi tavsiye ederim. Detaylı Bilgi için, lütfen bizimle iletişime geçin.! Havin Emlak - bilgi@didimevim.com Ofis :(Pazar günleri KAPALI) Serap Kızılay : Çağatay ERER :
  • #3375011
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.