Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire

Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire

Ege » Aydın » Didim
125.000₺
  • 125.000₺
    Ege » Aydın » Didim
Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire
 
Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire Didim Efeler Mahallesinde 2+1 Denize Yakın Eşyalı Daire
İDEAL KONUMDA Didim'de satılık yazlık; konum olarak carrefoursa süpermarketin arkasında kalmaktadır. Denize 10 dakika yürüyüş mesafesindedir. Denize yakın olması kaçırılmayacak bir fırsattır. Atatürk bulvarına 200 mt mesafededir. Hemen her yere yürüyüş mesafesindedir. Çok iyi bir muhittedir. Yatırım olarak düşünüldüğün de günlük kira getirisi çok yüksektir. Gayrimenkul her zaman değerinde alınır satılır. Daire 2 oda 1 salon açık mutfaklıdır. 80 m² kullanım alanıyla geniş kullanışlıdır. 4 katlı binanın yüksek giriş katında olmasından dolayı yaşlılar ve engelliler için de uygundur.1 banyo & wc, 2 balkon şeklindedir. Balkonları demir korkulukludur. Daire eşyalı olarak satışa sunulmuştur. Eşyaları temiz ve kullanışlıdır. Çamaşır makinası ısıtıcı, klima, duşakabin mevcuttur. Bulunduğu mevki ve de 124.000 TL fiyatıyla oldukça uygundur. Seramik, boyalı kartonpiyer, çelik kapı, bahçe, havuz gibi temel özelliklere sahiptir. İskânı alınmış, krediye uygundur. Alıcısına hayırlı olsun. Geniş portföyümüzle Didim'in her bölgesinde bütçenize uygun konutlarımız bulunmaktadır. Tüm Gayrimenkullerde, Anlaşmalı Bankalar İle Siz Değerli Müşterilerimiz İçin En Uygun Krediye Sahip Olmanıza Yardımcı Oluyoruz. Firmamız Ekspertizlik Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetini, Siz Değerli Müşterilerimizin Güven Ve Memnuniyeti Üzerine Kurulu Sistemiyle Gerçekleştirmekteyiz. DİĞER İLANLARIMIZI GÖRMEK İÇİN www.didimatcemlak.com YAŞAR KILIÇ OFİS MEMNUNİYETİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR.
  • #4141761
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.