"Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı olancennet

"Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı olancennet

Ege » Aydın » Didim
50₺
  • 50₺
    Ege » Aydın » Didim
Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı, internetli lüks yazlık
 
Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı, internetli lüks yazlık Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı, internetli lüks yazlık Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı, internetli lüks yazlık Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı, internetli lüks yazlık Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı, internetli lüks yazlık Didim Cennet Mandalya körfezi Uslu sitesinde klimalı, internetli lüks yazlık
Egenin en güzel kumsalı olan Cennet Mandalya Körfezinde bulunan uslu kumsalı, mavi bayrak sahibi etrafı sit alanlarıyla çevrili, ince altınkumlu plajlarıyla Kapris otelele iki km mesafede özellikle çocuklar başta olmak üzere herkes için çok güvenli denizi olan bir yerdir.Klima, kablosuz internet, ortopedik yataklar, çamaşır makinası, uydu yayını-tv vs. gerek duyabileceğiniz herşey.Yazlik daire 2 elli, daire1 altmış, daire3ve 4 yetmiş, daire5ve6 seksen, dubleks yazlık daireler7ve8 yüzelli liradır, 1 ağustostan itibaren indirimli fiyatlar geçerlidir. Ağustos eylül aylarında KAMPANYA 8gün kal 7gün öde.toplam420 lira-elliikibuçuğa gelir.
  • #2679290
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.