Devren sağlık kabini

Devren sağlık kabini

Marmara » İstanbul » Avcılar
5.000₺
  • 5.000₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
Devren sağlık kabini
 
Devren sağlık kabini Devren sağlık kabini Devren sağlık kabini Devren sağlık kabini Devren sağlık kabini Devren sağlık kabini
Yap, işlet, devret modeliyle yapıldı.ADM Sağlık kabinlerinin ikincisi olarak daha yeni açıldı.Bolgede çoğalarak hem bir reklam potansiyeli hem de ev hastası potansiyeli yaratılıyor, dükkan üç odaya bölündü.2 odası tedavi bölümü, 3. oda tıbi atık ve depo olarak.2 ASM nin ortası ve ASM hekim sayısı, toplam 17.Çok kalabalık bir nüfus var.Bölgede bir tane tıp merkezi var oda pahalı ve uzak.Yaz için çok fazla sünnet ve evlilik test potansiyeli var.Bahçeşehir bölgesine yakın, oranın ev hastası potansiyeli için sosyal medyada çalışılıyor.Tabela, tadilat, cam kaplama, reklam çalışmaları, içindeki malzemeler sadece 7000 tl yapıyor.Amaç şubeleşme mantığı oluşturmak.ADM Sağlık kabinlerinizde sizde erkenden yerinizi alın.
  • #3966852
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.