Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi

Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi
 
Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi Devren kiralık veya parça parça Akvaryum ve Kuş Galerisi
70m2. 18 gözlü profil akvaryum seti, ölçüler: 50cm uzunluk 35cm derinlik 30cm genişlik. 18 adet akvaryum. içlerinde her birinin iç filirtlesi bulunmakda.2 adet atman hava pompası model no:hp-4000 Profilli sumplu 120cm*60cm*50cm* ölçülerinde demir profilli akvaryum jebo 825 marka dış filirtle. Dolping marka masalı akvaryum seti bilimum farklı ölçulerde akvaryumlar. 1 adet 3 katlı salma resimde de mevcut muhabbet salma kafesi 2 adet 4 lu kuş salma ları 3 adet kedi kafesleri 15 adet çift kapılı 20 adet tahta kuş yuvaları 4 adet tahta kafes bilimum çeşitli markalı balık yemleri kuşlar için suluk ve yemlıkler ve mamalıklar bılumum kuş malzemeleri kedi köpek tasmaları ve mamaları 1 çok sayıda ve renkde kafes tülleri (büyük, küçük) çeşitli ebatlarda fanus ve beta, kablumbağa kapları. 2 adet teşir akvaryumu ve boş olarak yapılmış 6 adet 60cm uzunluk 40cm derinlik 25 cm genişlik. akvaryumlar (cama cam) .ve yapılmayı bekleyen akvaryumlar. akvaryum aksesuarları, buyuk profil teşir cam bufesi resimdeki 150cm 80cm iki katlı 1 adet ofis masası ve koltugu ve çekmeceleri 180cmuzunluk 80 cm genişlik 1 adet yazar kasa kullanılır halde kayıtlı hatda yangın söndürme tüpü faturalı kayıtlı, resmi olarak vergisi ruhsatı alınmıştır çevre temızlık vergisi ödenmiştir ve muhasebecisi hazır. Hiçbir borçu bulunmamak tadır. Dükkan şuanda çalışır durumdadır.Nahit menteşe endüstrü m.lisesine mecburi istikamet yolunda caddeye 3 metre tam köşede bulunmakdadır. müşterisi oturmustur ve garantilidir. yol üzerindedir dükkan içerisinde lavabo, wc, duvara gommeli salmalar mevcuttur.(dükkannın bir kısmında üretim yapılabilir) toplam dükkan metre karesi 70 dir. Not: Yeni işimden dolayı vakit ayıramadığım için ve yol mesafesi yüzünden Devren veya ciddi alıcılara büyük parçalar ayrı ayrı verıle bılır. istanbulun en iyi toptancıları ile anlaşmalıdır. Dükkanın kira bedeli 400tldir.
  • #2526755
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.