Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi

Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi

Marmara » İstanbul » İstanbul
1.500.000₺
  • 1.500.000₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi
 
Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi Devren işyeri bowling+toplantı salonu+eğlence merkezi
Çalışır vaziyette devren kiralık iki katlı, kültür ve eğlence merkezi. 2.700 m2.den fazla kapalı alanı bulunan, çift asansörlü, hidrofor, jenaratör, mutfak, kontrol ve komuta odaları, ofis ve muhasebe odaları, banyo, lavabolar, soyunma ve emzirme odalarına kadar tüm ince ayrıntıları düşünülmüş, ses, ışık ve havalandırma sistemleri birinci kalite ve mükemmel olarak dizayn edilmiştir. Birinci katta 8 line (hatlı) bowling, lcd ekranlar, dev ekran maçlar, cinevizyon, basket, air hockey, araba yarışları, boks makinası, langırt, çeşitli oyun makinaları, efekt robotlar, mükemmel ses ve görüntü sistemleri, çocuk oyun alanları, cafe ve oturma alanları, ikinci katta 1.200 m2 yekpare alan içerisinde led ışıklar, kaliteli ses ve havalandırma sistemleri, sahne ve oturma düzeni ile hem kalite hem de görüntü açısından hayranlık uyandıran çok amaçlı toplantı ve düğün salonu..
  • #2496366
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.