Devren Satılık Spor Salonu

Devren Satılık Spor Salonu

Marmara » İstanbul » Avcılar
225.000₺
  • 225.000₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
Devren Satılık Spor Salonu
 
Devren Satılık Spor Salonu Devren Satılık Spor Salonu Devren Satılık Spor Salonu Devren Satılık Spor Salonu Devren Satılık Spor Salonu Devren Satılık Spor Salonu
Avcılar Denizköşkler semtinde anayol üzerinde bulunun 1700 metrekarelik spor merkezimiz, daha büyük yatırım sebebiyle devren satılıktır.Merkezimiz şu an tam aktif durumdadır.Hâlihazırda 300'ün üzerinde üye ve 60'a yakın spor aletiyle beraber devr edilecektir. Tesis içinde telefon santral ve televizyon sistemi dahil bütün tesisat tam çalışır durumdadır. Boya badanası yakın zamanda yenilenmiştir. TANITIM 1700 metrekare alan üzerine kurulu 2 katlı tesisimizde fitness, step-aerobik salonu, sauna, ve bekleme-dinlenme salonlarıyla üyelerimize hizmet vermekteyiz. Salonumuzda 40 adet cardiovasculer elektronik cihaz 15 özel spin bike ve aynı zamanda 80 sporcunun çalışabileceği genislikte, bay ve bayanların beraber çalıstığı fitness aletleri bulunmaktadır. Ayrıca tesis içinde bay ve bayanlara özel iki adet sauna salonumuz mevcuttur. MEVCUT DURUM Şubat 2009 itibariyle 300+ üyemiz bulunmaktadır.Fitness salonumuzda 8 akademisyen branşında uzman antrenör çalışmaktadır.Salonumuza gelen üyelerimizin vücut ölçüleri ve yağ, kas, su oranları alındıktan sonra istekleri doğrultusunda uzman antrenörler nezaretinde kişiye özel çalışma programlarıyla spor yapmaları sağlanmaktadır. Haftanın her günü, belli branşlarda grup dersleri verilmektedir.
  • #1654340
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.