Devren Satılık Dijital Baskı Merkezi

Devren Satılık Dijital Baskı Merkezi

Marmara » İstanbul » Fatih
200.000₺
  • 200.000₺
    Marmara » İstanbul » Fatih
Devren Satılık Dijital Baskı Merkezi
 
Devren Satılık Dijital Baskı Merkezi Devren Satılık Dijital Baskı Merkezi Devren Satılık Dijital Baskı Merkezi Devren Satılık Dijital Baskı Merkezi
Devren Satılık Dijital Baskı Merkezi Sektör değişikliği sebebiyle 4 senelik emek vererek büyüttüğüm iş yerimi devren satıyorum. Oturmuş bir sistem kurulu bir düzen hazır bir müşterisi vardır. İş yerimdeki olan malzemeler 1 adet infinity spt510 35pl dış mekan seiko makine 1 adet infinity epson dx5 7pl iç mekan baskı makinesi (makine 3 aylıktır) 1 adet 600mm lik plotter harf kesim makinesi 1 adet otomatik kapsul çakma makinesi 5 metre uzunluğunda çalışma masası (2.000 tl)değerinde 1 adet komple a'dan z'ye lüx makam takımı 2 adet a'dan z'ye komple eleman çalışma masası 1 adet dikiş makinesi hilti, matkap, kaynak makinesi ve demir kesme makinesi gibi daha bir çok malzemeler bulunmaktadır. Cep telefonu numaram, iş yeri tel numarası, ve 2 adet web sayfası.. bütün müşterilerimiz bu web sayfasından gelmektedir. Neden bukadar fiyat diye düşünürseniz yıllık cirosu minimum hesaplanarak değer biçilmiştir. Sürekli müşterilerimizin bilgileri verilecektir. Yerimiz Fatih'dedir Sizlere sadece devamlı müşterilerimizin bir kaçının çalışmaları yüklenmiştir iletişim alıcılar için şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
  • #3718218
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.