Devren Satılık Bilgisayar Firması

Devren Satılık Bilgisayar Firması

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
70.000₺
  • 70.000₺
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Devren Satılık Bilgisayar Firması
 
Devren Satılık Bilgisayar Firması Devren Satılık Bilgisayar Firması Devren Satılık Bilgisayar Firması Devren Satılık Bilgisayar Firması
KUYUMCUKENT KOMPLEKSİ ALIŞVERIŞ MERKEZİNDE 600 ADET, YAN HİZMET BİNASINDA 500, ATÖLYE KISMINDA 1000, FABRİKA KISMINDA 7, VE OFİSLER KISMINDA 120 ADET, BAĞIMSIZ BÖLÜMDEN OLUŞMUŞTUR. OTOPARKI , MESCİDİ, SU DEPOSU, KİMYASAL MADDE ARITMA TESİSİ, TRAFOSU, JENERATÖRÜ, ÇÖP GÜVENLİK HİZMETLERİ, TEKNİK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ, GİBİ TEMEL İHTİYAÇLAR MEVCUTTUR. ŞU ANDA GARANTİ BANKASI , YAPI KREDİ, ASYA FİNANS, TEB, VE İŞ BANKASININ ŞUBELERİ MEVCUTTUR. DÖVİZ BÜROLARI, BERBER, TERZİ NALBUR, GAYRİMENKUL FİRMALARI, LOKANTA KIRTASİYE SİGORTA , REKLAM AJANSLARI, NAKLİYE FİRMALARI, ECZANE, DOĞAN HASTANESİNİN TIP MERKEZİ, PTT, VS YÜZLERCE İŞ DALINDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMA MEVCUTTUR. KUYUMCU KENT ULAŞIMI E5, TEM, HAVAALANINA METROBÜSE, OTELLERE ÇOK YAKINDIR. Firmamız Kuyumcukentin tek Kapsamlı Bilgisayar Firmasıdır.. (satış-servis-web)..3 Yıllık hizmet neticesinde müşteri sıkıntısı yoktur.. Dükkan meydandadır..
  • #2355738
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.