Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket

Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket

Marmara » İstanbul » İkitelli
160.000₺
  • 160.000₺
    Marmara » İstanbul » İkitelli
Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket
 
Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket Devren 2008 kurulumlu satılık çek karneli ve imalat haneli şirket
--İstanbul İkitellide sıvı detarjan imalat hanesi devir edilecektir. İmalathane şirketiyle şirketin belgeleriyle komple devir edilecektir. --Şirket limited şirketi olup, şirketin Vergi, SSK, Banka, vs.her hangi bir borcu yoktur, sicili temizdir. --Şirketin ünvanında temizlik malzemeleri, kimya, inşaat, gıda, turizm, bulunmakta olup ithalat - ihracat sicil gazetesinde bulmaktadır. --Şirketin en büyük özellliğibelgeli firma oluşudur.Sıvı deterjan ve toz matik grubunda TSE belgeleri bulunmaktadır. --Şirketin ISO belgesi bulunmaktadır. --Şirketin Sağlık Bakanlığı izni bulunmaktadır. --Şirkete ait 2 adet tescil edilmiş marka bulunmaktadır. --Şirketin Finasbank ve İş Bankasına ait çek karneleri bulunmakta olup, kesilmiş, ödenmemiş veya ödenecek olan herhangi bir çeki bulunmamaktadır. --Şirketin Finans Banka ait 10, 000+3000 tl limitli kredi kartı bulunmaktadır. --Devir alan kişi hemen malı satabilir konumda olup şirket belge ve imalat açısından herşeyi hazır durumdadır. --Şirketin demirbaşları içerisinde 1 adet 1 tonluk çelik ısıtıcılı kazan, 2 tonluk çelik kazan, 3 tonluk motorlu karıştırıcılı özel yapım plastik kazan, 500kğ lik plastik kazan, 6 adet 1 tonluk plastik su tankı, su arıtma, ofis mobilyaları, santral, bilgisayarlar, etiketler, kataloglar, koliler, baskı klişeleri, toz matik ürünler için baskılı ambalaj poşetleri, buzdolabı, televizyon, labarotuvar malzemeleri, birkısım muhtelif hammadde vs. bulunmaktadır. --Devir ücretini arayın görüşelim -- Lütfen ciddi olanlar arasın.
  • #3216253
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.