Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri

Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri

Ege » Denizli » Denizli
950₺
  • 950₺
    Ege » Denizli » Denizli
Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri
 
Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri Denizli Düşük Bel Dişi Alman Kurdu--Fiyatı fazla diyenler içeri
Köpeğime 2 aylıktan beri bakıyorum ama artık maddi durumum el vermiyor. Alıcak olana yanında eğitim tasması ve ağızlığıyla beraber vericem. İlk aldığımda 300 tl'ye almıştım. FİYATI FAZLA BULANLAR AŞAĞIDAKİLERİ LÜTFEN OKUSUN VE SONRA YENİ YAVRU MU ALMAK YOKSA 1 YAŞINI GEÇMİŞ KÖPEK Mİ ALMAK MANTIKLI ANLASINLAR: 210 tl bronşit kuduz boğmaca kanlı isal vb aşılar tuttu.Aşı karnesini de gösterebilirim. şu an 14 aylık ve her 3 ayda bir iç-dış parazit oldu. toplam 5 kez oldu o da 200 tl tuttu. 200 tl 2 kez hasta olmuştu o zaman kontrolleri yapılırken verildi. Her 2 ayda bir 120 tl'lik mama yedi toplam 720 tl tuttu şu ana kadar. 500 tl ye kafes yaptırdım bahçeye. Yukarıda yazılan tutarların belki 10-20 tl oynayabilir ama gerçek olduğuna YEMİN EDEBİLİRİM. ANLIYACAĞINIZ 2130 TL MASRAFI OLDU BANA. AMA 950 TL'ye vermek zorundayım daha fazla inemem. Gerçekten bakabileceğine inanan alacak olan birisi şu numaradan ulaşabilir: son olarak otur, kalk, bekle komutlarını biliyor.
  • #3505667
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.