Denizli / Çivril'de Müstakil Ev

Denizli / Çivril'de Müstakil Ev

Ege » Denizli » Çivril
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Denizli » Çivril
Denizli / Çivril'de Müstakil Ev
 
Denizli / Çivril'de Müstakil Ev Denizli / Çivril'de Müstakil Ev Denizli / Çivril'de Müstakil Ev Denizli / Çivril'de Müstakil Ev Denizli / Çivril'de Müstakil Ev Denizli / Çivril'de Müstakil Ev
Denizli / Çivril'de Müstakil 2.Katlı ve Bodrumlu Ev Sahibinden Açilen Maliyetine Devren Satılık Denizli / Çivril'de Fatih Cami'sinin Yakınında. Her Bir Daire Ortalama 140 Metrekare. Her Katta 4.Oda 1.Mutfak 1.Banyo 2.Tuvalet Var. 2. Dairelerin Giriş Kapıları Çelik Kapı. Bodrumda Büyük Ekmek Evi Ve Büyük Garaji. Kalorifer Teşkilatı Var Petekler Ve Kazanı Kurulmadı. Yeni Model Güneş Enerjisi Ve İceriden Tüp İle Sıcak Su Teşkilatı Var.Her Oda Ve Balkonlarda Radyo Televizyon Ve Telefon Pirizi Var. Çatı Katında Kiremitler ile Tahta Arasında İzelasyon Var. Evin İç Kısmı Alçı Suva. Evin Önünde Ve Arkasında Yeterli Bahçe Ve Değişik Meyva Ağaçları Var. İlkokul Ve Cami Yakınında. İlgisini Çeken ve Daha FAZLA BİlGİ Almak İsteyen Aşağıdaki Email: Adresine Veya Telefonla Müracat Edebilir. Email: can.muammer@hotmail.com Tel:
  • #4062050
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.