Denize Sıfır Ucuz Tatil

Denize Sıfır Ucuz Tatil

Marmara » Balıkesir » Erdek
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Balıkesir » Erdek
Denize Sıfır Ucuz Tatil
 
Denize Sıfır Ucuz Tatil Denize Sıfır Ucuz Tatil Denize Sıfır Ucuz Tatil Denize Sıfır Ucuz Tatil Denize Sıfır Ucuz Tatil Denize Sıfır Ucuz Tatil
Ocaklar beldesi Balıkesir ili, Erdek ilçesine bağlı bir beldedir. Mavi bayraklı denizi ve harika bir doğası vardır. 3 km'lik sahili ile tatilcilerin gözdesi olmuştur. Eskiden köy olan bu belde akıllı belediye yönetimi ve sağlıklı gelişimi ile önemli bir turizm noktası olmuştur. Trekking meraklıları da beldeye gelip doğa yürüyüşü yapmaktadır. Özellikle gençler için tenis, bisiklet, koşu, basketbol, futbol, plaj voleybolu gibi pek çok spor imkanı sunan bu beldede disko, gazino gibi gece hayatı olanakları da mevcuttur. Beldeden Avşa ve Marmara adalarına vapur seferleri yapılmakta olup Avşa'ya geçip Avşa'da da denize girebilirsiniz. Denize sıfır kiralık apart dairelerimizde ucuz, ekonomik, ev rahatlığında otel konforunda tatil yapmanız mümkündür. Emekli, çalışan, bekar, memur, öğretmen, işçi, aile vb. her kesime uygun fiyatlarla kaliteli tatil sunulmaktadır. ucuz pansiyon ev, ranzalı odalar, donanımlı mutfak, uydu tv. yemek yapabileceğiniz gibi dışarda uygun fiyatlı kaliteli güvenilir lokantalar da bulabilirsiniz. denizin sığlığı sayesinde yüzme bilmeyenler de denize girebilir. nem yoktur. akşamları serinletici rüzgar olup şala ihtiyaç duyabilirsiniz. Rezervasyon:Daha fazla bilgi ve resim için: http://www.ocaklar.co (sadece .co uzantısı yazınız)
  • #2424019
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.