Daha 4 Aylık Garantili Arora

Daha 4 Aylık Garantili Arora

Akdeniz » Adana » Seyhan
1.800₺
  • 1.800₺
    Akdeniz » Adana » Seyhan
Daha 4 Aylık Garantili Arora
 
Daha 4 Aylık Garantili Arora Daha 4 Aylık Garantili Arora Daha 4 Aylık Garantili Arora Daha 4 Aylık Garantili Arora Daha 4 Aylık Garantili Arora Daha 4 Aylık Garantili Arora
Motorum 2014 Model , Daha 5 aylıktır. 1200 Watt'dır. 1.5 Yıl garantisi vardır . her bakımına düzenli olarak girdi . 1.5 yıl boyunca her 2 aya bir ücretsiz bakımı vardır. Hiçbir yerinde arızası bulunmamaktadır. 60 km lik ibre var ama şarjı doluyken 70 km yapıyor (başka motorla denenmiştir. ) Düzgün kullanıldığı zaman tek şarjla 80 km gidiyor. Sadece deneme amaçlı bir kez rampa çıkılmıştır onun haricinde rampaya , taşlı yola vs. girilmemiştir . Motoru sadece işe gitmek için aldım , E5 yolu üzerinde sadece işe gittim onun haricinde kullanılmamıştır. Ayrıyetten motorun farına film çektim , isteğe göre çıkartabilirim , Aynaları ben çıkarttım mevcuttur geri takılabilir. Alarmı , yedek anahtarı vardır. Model yükselteceğimden dolayı satıyorum. Servis bakımlı , faturası garanti belgesi şarj aleti vs. herşeyi mevcuttur. Yanında kırmızı renk kaskta hediye vereceğim. Alana şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
  • #3937098
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.