DÜZCE BEYCİLER MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE

DÜZCE BEYCİLER MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE

Karadeniz » Düzce » Düzce
110.000₺
  • 110.000₺
    Karadeniz » Düzce » Düzce
DÜZCE BEYCİLER MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE
 
DÜZCE BEYCİLER MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE DÜZCE BEYCİLER MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE DÜZCE BEYCİLER MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE DÜZCE BEYCİLER MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE
Deprem yönetmeliğine uygun olarak yapı denetim danışmanlığında hazırlanmış zemin etüdü raporu - Radyal temel sistemi ile güvenli inşaat - Sertifikalı güvenlik elemanı - Kontrollü kamera sistemi - Çevre aydınlatma sistemi - 252 konut - Özel peyzaj alanları - Otomatik sulama sistemi - Yarı açık otopark - 1100 m2 Bay ve Bayan kapalı yüzme havuzu - Bay ve Bayan fitness salonları - Çocuk havuzu - Market - Kreş - Çocuk parkları - Basketbol sahası - Futbol sahası - İnternet altyapısı - Ortak Tv yayın altyapısı - 300 abonelik dahili santral ile konutlar arası ücretsiz görüşme - TSE'ye uygun ısı ve ses yalıtımı 1. sınıf malzeme ve kaliteli işçilik - Bağımsız ısıtma ve sıcak su panel radyatörler ve havlupan - Klima altyapısı - Diafon sistemi - Çelik dış kapı - Dekoratif ahşap iç kapılar - Seramik antre ve koridor zeminleri - Saten boya - Laminat parke salon ve oda zeminleri, ısı yalıtımı, çift kat pvc camlar - Ankastre uyumlu mutfak - Granit mutfak tezgahı - Geniş ve ferah tasarımlı lüks mutfak dolapları - Seramik kaplama zemin - Fransız balkon - Şehrin sıkıcılığından ve karmaşasından uzak, şehir merkezine 3, üniversiteye 5, Konuralp'e 3 ve Pazar Yeri'ne 5 dakika mesafede, şehir merkezinde doğayla bütünleşen bir yaşam. - Kendine özgü tasarımıyla çağdaş mimarlık anlayışının buluştuğu, doğaya nazikçe dokunan yaşam alanı. - Ev hayalinizi daha fazla ertelemeyin. TEL: Zafer Gündüz ( Yatırım Uzmanı ) Not: Konutlarımız sınırlı sayıdadır.
  • #2741916
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.