DUYMUYORUM, ENGELİMLE KABUL EDİN BENİ !VAN KEDİSİ MELEZİ WHİTE YUVA ARIYOR !

DUYMUYORUM, ENGELİMLE KABUL EDİN BENİ !VAN KEDİSİ MELEZİ WHİTE YUVA ARIYOR !

Marmara » İstanbul » Bakırköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bakırköy
DUYMUYORUM, ENGELİMLE KABUL EDİN BENİ !VAN KEDİSİ MELEZİ WHİTE YUVA ARIYOR !
 
DUYMUYORUM, ENGELİMLE KABUL EDİN BENİ !VAN KEDİSİ MELEZİ WHİTE YUVA ARIYOR ! DUYMUYORUM, ENGELİMLE KABUL EDİN BENİ !VAN KEDİSİ MELEZİ WHİTE YUVA ARIYOR ! DUYMUYORUM, ENGELİMLE KABUL EDİN BENİ !VAN KEDİSİ MELEZİ WHİTE YUVA ARIYOR ! DUYMUYORUM, ENGELİMLE KABUL EDİN BENİ !VAN KEDİSİ MELEZİ WHİTE YUVA ARIYOR !
Süt anne ilanıyla yollarımız kesişti White'la. 4 aylık, kum eğitimi var.İç ve dış parazit tedavisi mevcut.Çok oyuncu, çok sevgi dolu bir kedicik.Evimde 30 aşkın kedim var artık maddi ve manevi olarak yetemiyorum.Lütfen bu yavrucağı engeliyle kabul edecek vicdan sahibi kişiler bu cehennemden kurtarsın.Evde heran hasta olma riskiyle karşı karşıya. Bunları okumadan irtibata geçmeyiniz ; -İstanbul içi sahiplendirilcektir. -Askerliğini yapmamış belli bir düzeni olmayan beylere -Öğrencilere -Küçük çocuğu olanlara -Hamile kalma durumu olanlara -Çok titiz kişilere sahiplendirilmeyecektir. Bu maddeler için kimse neden ? niçin ? gibi savunmalara geçmesin.Yılların verdiği sahiplendirme bilgilerime ve tecrübelerime dayanarak yazıyorum.Bu kediler oyuncak değil. Çok beğendim alayım, iki gün sonra aaa yapamıyorum, geri getircem dialoglarını yaşamak istemiyorum. - See more at: http://www.patilen.com/3084-duymuyorumen gelimle-kabul-edin-beni-van-/details.htm l#sthash.4dqqUx2N.dpuf
  • #3561251
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.