DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRULARI

DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRULARI

Ege » Denizli » Denizli
400₺
DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRULARI
 
DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRULARI DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRULARI DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRULARI DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRULARI
DÜŞÜK BEL ALMAN ÇOBAN KÖPEGİ ( ALMAN KURDU ) YAVRULARI, 2 ERKEK 2 DİŞİ DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRULARI Tüm Yavrular Saglık Ve Irk Garantilidir.Yavrular Düşük Bel'dir..Anne Hamilelik Döneminde Kuru Mama + Besin Takviyeleri, Petcal Ve Canvit Vitamin Tabletleriyle Desteklenmiştir..Yavruları Denizli'ye elden teslim yaparım..Diger Şehirlere Otobüs Veya Thy İle Gönderebilirim.Denizliden Teslim Edildigi Takdirde Kredi Kartına 12 Aya Kadar Taksit Yapılır. İsteDiginiz Veterinere Gösterip Alabilirsiniz.Aynı Anne Baba'dan Olma Bir Önceki Yavruları Görebilirsiniz.Resimler Yavruların Gerçek Fotograflarıdır.Detaylı Bilgi Ve Sorularınız İçin İletişime Geçiniz.Yavruları Kamera'da Canlı Olarak Görebilirsiniz. Tel : 0554 306 62 62 (AVEA) FaceBook : https://www.facebook.com/PetDnzli NOT : Unutmayın Her Yavru Tatlı Ve Güzeldir Önemli Olan Büyüdügü Zaman Sizi Mahcup Etmemesidir.İşte Ben Bunun Garantisini Veriyorum.
  • #3206633
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık golden retriever! Aydın

    04.03.2012 doğumlu dişi golden retriever yavrusu. Evde baktığım için bakımı çok ...

  • satılık 3 aylık yavru golden

    3 Aylık yavru golden cinsi dişi köpeğim var. biraz yaramaz ama sevimli oyuna bay ...

  • TEA CUP BEYAZ ŞİVAVA(CHİHUAHUA) YAVRULARIMIZ

    YAVRULARIMIZIN ZAMANI GELMİŞ TÜM AŞIALRI YAPILMIŞTIR.. YAVRULARIMIZ IRKININ EN İ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.