DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ

DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ

Ege » Denizli » Yenişehir
15₺
  • 15₺
    Ege » Denizli » Yenişehir
DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ
 
DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ DREMEL İÇİN MİNİ MANDREN MK8, 0.75 DİŞ
DREMEL MARKA YA DA TÜM BENZERİ AŞINDIRMA MOTORLARINDA VİDALAMA MATKAPLARINDA(Beşgen) RAHATLIKLA KULLANABİLECEĞİNİZ ANAHTARSIZ ORJİNAL LEO MARKA MANDREN... BAŞKA HİÇ BİR YERDE BU FİYATA BULAMAYACAĞINIZ NADİR BİR ÜRÜN... MODEL VE HOBİ ÇALIŞMALRINDA KESİNLİKLE İHTİYAÇ DUYACAĞINIZ TÜRDEN BİR MANDREN... DREMEL TARZI MOTORLARINIZDA KULLANARAK SÜREKLİ PENS DEĞİŞTİRMEKTEN KURTULACAKSINIZ... İSTEDİĞİNİZ TAKTİRDE ÜRÜNÜN KENDİ ORJİNAL SAPINI ÇIKARTARAK DOĞRUDAN MOTORUNUZA DA BAĞLAYABİLİRSİNİZ... 1mm İLE 10mm ARASI TÜM MATKAP UÇLARINA UYGUN OLARAK TASARLANMIŞTIR İRTİBAT TEL:
  • #2184514
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.