DIŞ TİCARET DERSLERİ UYGUN FİYATA KADIKÖYDE!

DIŞ TİCARET DERSLERİ UYGUN FİYATA KADIKÖYDE!

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
DIŞ TİCARET DERSLERİ UYGUN FİYATA KADIKÖYDE!
 
DIŞ TİCARET DERSLERİ UYGUN FİYATA KADIKÖYDE! DIŞ TİCARET DERSLERİ UYGUN FİYATA KADIKÖYDE! DIŞ TİCARET DERSLERİ UYGUN FİYATA KADIKÖYDE! DIŞ TİCARET DERSLERİ UYGUN FİYATA KADIKÖYDE!
WWW.DISTICARETYONETIMI.COM DIS TICARETTE PARA KAZANMA ZAMANI !!! Dis Ticareti Ustadlardan ogrenebilirsiniz!Turkiye’nin en buyuk bagimsiz Dis Ticaret Toplulugu olan, Turkiye genelinde toplam 10.926 uyeli DTY (www.disticaretteyaklasimlar.com ) Toplulugunun egitim birimi acildi. -E -Ticaret yapmak mı istiyorsunuz? -Dis Ticareti kurallarina gore uyguluyormusunuz ? -Lojistigin ve Gumrugun onemini kavrayabildinizmi ? -Dis Ticaret bilgilerimi paraya cevirebilirmiyiz ? -Ticari Sozlesme firmanın hayatını nasıl kurtarir? -Bu işten nasıl kazanç saglayabilirmiyiz? DTY kalitesini ve bilgisini ortaya koyuyor. Biz gercekten Dis Ticaret yapiyoruz. Egitim programlari : 1-E TICARET EGITIM PROGRAMI ( 30 Saat ) 2- DIS TICARET EGITIMI SERTIFIKA PROGRAMI ( 60 Saat ) 3-LOJISTIK ve TEDARIK ZINCIRI EGITIM PROGRAMI ( 20 Saat ) 4-TICARI INGILIZCE PROGRAMI ( 10 Saat ) 5-DIS TICARETCILER ICIN FINANS ve MUHASEBE ( 20 Saat 6-YENI YATIRIM TESVIKLERI ile BUTUN DEVLET TESVIKLERI EGITIMI ( Disticaret Odakli ) ( 10 Saat ) 7- ULUSLAR ARASI TICARET HUKUKU EGITIMI ( 20 Saat ) Eğitim Danışmanı: Menekşe DEMİREZEN www.disticaretyonetimi.com Bağdat Caddesi. No:37 Konak Ap. D:6 Kızıltoprak – Kadıköy – İstanbul Tel : 0 216 – Mail : menekse@disticaretyonetimi.com
  • #1522391
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.