DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık

DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık

Ege » Aydın » Didim
115.000₺
  • 115.000₺
    Ege » Aydın » Didim
DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık
 
DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık DİDİM Efeler mahallesinde Sahibinden satılık Tripleks yazlık
Site içerisinde, Gece ve gündüz güvenliği, Çocuk oyun bahçesi, futbol sahası, tenis kortu, spor için yürüyüş yolları, çocuk havuzu, büyükler için oldukça geniş yüzme havuzu, cankurtaranı ve üstü kapalı otoparkı olan yeşillikler içinde bakımlı bir site. Her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek market ve gazinosu bulunmakta.. Buzdolabı, Çamaşır makinası, uydu iki ay kullanıldı garantisi devam ediyor. Denizli de arsa veya daire ile takas olabilir.
  • #3386441
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.