DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER

DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER

Ege » Aydın » Didim
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Aydın » Didim
DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER
 
DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER DİDİM - ALTINKUM-OTELLER MEVKİİ'NDE PLAJA SIFIR DENİZ MANZARALI KİRALIK DAİRELER
Didim - Altınkum - Oteller Mevkii'nde, plaja sıfır binada, 3. ve 4. katlardaki 2 oda 1 salonlu eşsiz deniz manzaralı daireler, haftalık, aylık veya sezonluk kiralıktır. Daireler, köşe daireler olmaları nedeniyle Ege Denizi'ni iki yönden görmektedir. Dairelerde, 6'sar kisi konaklayabilir. Eşyalı olan dairelerde, buzdolabı, ocak, çamaşır makinesi, termosifon, televizyon, koltuk takımı, yemek odası takımı, yatak odası takımları ve mutfak malzemeleri mevcuttur. Denizi ve havası ile insanı dinlendiren Didim'deki bu eşsiz iki daire, yorgunluğunuzu atacağınız kaçırılmaz fırsatlardır. Bu fırsatları kaçırmayın.
  • #4048044
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.